Grafisk Facilitering

Flere og flere virksomheder gør brug af grafisk facilitering til at visualiserer og facilitere deres konferencer, strategi-lanceringer, møder og events. Men hvad er grafisk facilitering egentligt?

Grafisk facilitering - eller live tegning - er en kreativ og underholdende måde at gøre dit budskab og indhold spændende at se på, let at forstå - og let at huske. Netop derfor er denne type visualisering også blevet voldsomt moderne hos både danske og udenlandske virksomheder.

Levende-Streg-live-tegning-visualisering
live-drawing-levende-streg

VIS DIN STRATEGI!

Grafisk facilitering er meget anvendelig til at visualisere en strategi, effektivisere processer og til skabe overblik over komplekse arbejdsgange eller forløb.

Mange virksomheder bruger det f.eks. når de skal formidle et komplekst budskab til en meget blandet og omfattende målgruppe - med mange forskellige forudsætninger og kompetencer. For med en visualisering oplever du, at der hurtigt skabes fælles fodslag og forståelse for dit budskab.

Graphic recording kan f.eks. bruges til at formidle de forskellige steps i en forandringsproces. På den måde gøres indhold let at forstå og overskueligt at tage ind.

SÆT BILLEDER PÅ DIN VISION

Live tegning tiltrækker altid et publikum eller en crowd og bliver naturligt et udgangspunkt for snak og networking. Ligesom “festen altid er køkkenet” – så er den grafiske væg og tegningen altid et naturligt omdrejningspunkt for dine konferencedeltagere.

Derfor er grafisk facilitering også perfekt til f.eks. konferencer, store møder, strategisk arbejde, meet ups, produktudvikling eller lignende. Det er simpelthen et interessant indslag med live tegning, fordi det er spændende for mødedeltagere eller konferencedeltagere at følge en tegner, der tegner live og sætter billeder på det, der bliver talt om.

grafisk-facilitering-levende-streg

FÅ MERE INSPIRATION