REMOTE visualisering

REMOTE visualisering af MIPS 2021, i samarbejde med Milestone og Eventually – online. Levende Streg havde den store fornøjelse at tegne remote og live til Milestones MIPS.

REMOTE VISUALISERING af online event

I 2021 afholdt Milestone Systems et to-dags event, MIPS 2021. Det var et online event, hvor nye teknologier og løsninger blev vist for deltagere rundt omkring i verden.

I samarbejde med Eventually tegnede Levende Streg live og REMOTE til dette event.

Levende Streg remote live drawing

video og skærmoptagelser

Selve eventet bestod af to halve dage af live broadcast kombineret med pre-recorded footage. Det vil altså sige 3,5 timer x 2, som vi skulle visualiserer indholdet af, så det kunne sendes ud som store tegninger til deltagerne.

Samtidig – og nok vigtigst af alt – optog vi tegne-eventen på video via skærm, så tegnetiden på 3,5 timer blev kogt ned til to 5 minutters film.

Som billedet viser, er det en tung process rent computermæssigt at tegne live, mens man optager live – og omsætter til film på en 27 tommers tegneskærm. 

Netop derfor har vi et ret stort digitalt setup, som gør det muligt for os at optage video (eller streame live) via en lille switcher (som det hedder i den digitale verden). Efter eventet bliver optagelserne editeret, redigeret, klippet og eksporteret som speed drawing video.

Produktionstiden for en halv dag bliver på den måde ikke bare selve live drawing eventet. Der kommer også cirka en halv dags editering og redigeringsarbejde oven i.

Bemærk venligst at output er 1080 p – og så kan du vælge imellem 24, 30 eller 60 frames per sekund.

 

Hvor stor bliver tegningen?

De to tegninger for de to halve dage endte med at fylde 90 x 2,5 meter. Det vil sige 5 meters tegning i alt.

Normalt vil vi dog anbefale, at lave en remote live drawing i dimensionerne 1080 x 1920 pixels. På den måde bliver det nemmere at få billedformatet til at passe på et website eller i en mail. Du kan også bruge tegningerne som screensavers, postkort, infografikker, plakater eller lignende efterfølgende.

Og for et lille ekstra gebyr kan vi lave et billedbibliotek til dig.

Speed drawing?

Som vist herunder, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når man tegner REMOTE live drawing, så går det rigtig hurtigt.

Det betyder, at vi har kogt 3,5 timers video materiale ned til ca. 5 minutters film. Det er en tung process og koster ekstra, da det arbejdsmæssigt tager ekstra tid at tegne og rendere skærmoptagelser ud, derefter gemme og fortsætte med tegningen.

Læs mere: Live drawing event

Maria Prohazka / Creative director

(+45) 2818 8586
mp@levendestreg.dk