Referencer

Hvad vores kunder siger

Vi er glade for og stolte af samarbejdet med vores kunder. Du kan læse nogle af vores kundeudsagn på denne side. Nogle af vores kunder er dog fortrolige.

Nogle af vores seje kunder

Vores kunder siger

Vi er stolte af alle vores projekter, og vores kunder er heldigvis også glade for det, vi laver. Se et udsnit herunder. 

Til vores 100 års jubilæum i 2023, berigede Levende Streg teamet vores event med remote live drawing, der fangede essensen af vores fejring på en unik og mindeværdig måde. Det var et fint og dynamisk indslag, der fangede deltagernes interesse, fordi remote live drawing inddrager folk. Levende Stregs kreative evner til at visualisere vores historie og højdepunkter live gjorde dem til et centralt højdepunkt ved vores jubilæum. Vi anbefaler dem varmt for deres talent og professionalisme.

Audiologopædisk Forening
Karina Grønnemose

Levende Streg har været en fremragende samarbejdspartner, og det endelige produkt kan ikke andet end betegnes som yderst tilfredsstillende.

Den høje kvalitet, klare kommunikation og fornemme indlevelsesevne, som Levende Streg har stået for, gør dem anbefalingsværdige.

CBS Students
Jesper Mårtensen, projektleder

Levende Streg har gjort min bog ‘Go West – danske startups i Silicon Valley’ til et grafisk mesterværk. Samarbejdet har været en sand fornøjelse, hvor Levende Streg har leveret gode indspark, faglig viden, fed inspiration og deres ganske særlige streg.

Væksthus Region Hovedstaden
Mette Sandgaard

Levende Streg leverede en imponerede speed drawing session af et af Novo Nordisks udviklings-projekters historie. De var hurtige til at sætte sig ind i detaljerne om projektet og meget professionelle og fleksible at arbejde sammen med – både før og under eventen.

Vi glæder os til at få det flotte resultat indrammet, så det kan komme op at hænge på kontoret!

Novo Nordisk
Jane Kynde, Senior Project Assistant

For os har det været et vellykket projekt, blandt andet på grund af den gode projektplan, som Levende Streg lavede, og fordi de holdt os op på den. Vi har fået god feedback på videoen både internt fra vores partnere og eksternt fra vores kunder.

Vi har virkelig nydt at arbejde sammen med Levende Streg. De gjorde et professionelt stykke arbejde og kom med gode kreative ideer i forhold til tegninger og manuskript. Vi har værdsat deres fleksibilitet, samtidig med at de holdt på deres input, hvilket var vigtigt for at få skabt noget, der var mere ud af boksen end vores øvrige markedsføringsmateriale.

Levende Streg var fangede hurtigt, hvad vi ønskede og gerne ville opnå med videoen.

Master International
Norbert Mörtl, Owner

Jeg kan kun give Levende Streg min største anbefaling, hvis du skal have lavet en speed drawing-video. Jeg arbejdede sammen med Maria Prohazka om en video til den offentlige lederuddannelse. Hun er dygtig, professionel og kreativ, og så styrer hun trygt processen fra start til slut.

Kommunernes Landsforening
Rasmus Onslev Kremmer, Journalist

Levende Streg er et yderst professionelt team, som leverer speed drawing videoer af høj kvalitet.

Praktiserende Lægers Organisation
Claus Christoffersen, Kommunikationschef

Hos Levende Streg mødte vi den professionelle samarbejdspartner, vi søgte. De er altid åbne over for vores ideer, og vi får aldrig et nej, eller det kan ikke lade sig gøre. Vi får en fantastisk sparring, og de greb vores forespørgsel professionelt an fra første møde, selvom det til en start ikke var det største projekt.

De er fleksible og arbejder hurtigt, så vi altid får vores produkt til tiden. Vi er meget glade for samarbejdet.

Hilti Danmark
Sara From, Marketing og Kommunikations koordinator

I forbindelse med afholdelse af et seminar på 2 dage for 80 projekt- og byggeledere i Teknik- og Miljøforvaltningen, udarbejdede Levende Streg 4 små animationsfilm til præsentation af 4 cases. Det var et meget positivt forløb, der varmt kan anbefales.

Levende Streg leverede – på trods af en meget presset tidsplan – 4 rigtig fine film til tiden. Filmene var et sjovt indslag, der var med til at give et løft til præsentationerne og understøtte budskabet i de 4 cases, der skulle arbejdes med på seminaret.

Københavns Kommune
Jane Hegner Mortensen, Projektleder

Vi skulle have lavet en tegnefilm, som kunne være med til at formidle et komplekst politisk budskab på en enkel måde, og den opgave har Levende Streg løst for os. Vi har haft et godt samarbejde fra start til slut.

Levende Streg har hele vejen igennem været tilgængelige, løsningsorienterede, strukturerede og kreative på samme tid. Derfor lykkedes det at få lavet en fin film på kort tid. Vi kan helt sikkert anbefale andre at lægge deres tegnefilm i hænderne på Levende Streg.

Dansk Sygeplejeråd
Maria Jørvad, Kommunikationsmedarbejder

Når man bliver kunde i Status, holder vi et indledende møde på knap 2 timer for at give vores kunder en grundig indføring og forklaring om vores koncept. Dette møde ønskede vi at kunne fortælle i komprimeret og let forståelig form. I samarbejde med Levende Streg lykkedes det at koge et omfattende materiale og komplekst stof ned til en ca. 3 minutters tegnefilm.

Samarbejdet har fungeret fortrinligt, ideerne har været gode og kreative, projektledelsen dygtig, og der er blevet lyttet til vores input og ønsker. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan kun anbefale Levende Streg som samarbejdspartner.

Status
Peder Bay-Jensen, Direktør (statusdanmark.dk)

Vi tog kontakt til Levende Streg, da vi havde brug for at få udviklet en produktvideo. Det udviklede sig senere til tre videoer og derefter en fjerde, eftersom vi var meget tilfredse med samarbejdet.

Maria og Marie er begge professionelle, strukturerede og dygtige til deres håndværk. De havde en god forståelse for vores ellers komplekse produkt, og vi følte os trygge gennem hele processen. Der var strikket en realistisk projektplan sammen med tid til feedback på manuskript, storyboard og speak, og de var gode til at følge op efter hvert ’sprint’ og minde os om deadlines.

Vi vil derfor varmt anbefale et samarbejde med Levende Streg.

e-nettet A/S
Lene Højmark, marketingmedarbejder

I Frederiksberg Kommunes Forebyggelsesområde havde vi brug for, at få visualiseret vores interne strategi, så det skrevne ord ikke stod alene. I løbet af få telefonmøder fik Levende Streg løst opgaven på fineste vis og indenfor budgettet. Vores visualisering af strategien har fået mange roser i vores afdeling, og har gjort det lettere som ledelse at synliggøre arbejdet med vores fælles kerneopgave.

Frederiksberg Kommune
Irene Harboe Brandt, Teamleder

I samarbejde med Levende Streg har vi fået produceret en 2-minutters video, der forklarer almindelige udfordringer inden for Performance Management i virksomheder verden over.

Videoen kombinerer humor og seriøsitet på en meget afbalanceret måde. At sikre klare budskaber indenfor et kompleks område lykkedes super godt for Levende Streg.

Projektforløbet var meget struktureret og gjorde det meget let at være kunde. Alle milestones blev nået til tiden i den aftalte kvalitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Levende Streg som video-leverandør til andre.

Deloitte
Jonas Bjerre Balmer, seniorkonsulent

Sundhed.dk inviterede Levende Streg til at holde et oplæg for vores netværk af samarbejdspartnere, som alle arbejder med kommunikation kommunalt, regionalt eller nationalt. Udover at være velforberedte, energiske og sympatiske, var Levende Streg med til at udfordre vores tanker og oplyse om digitale tendenser. Vi fik konkrete og overskuelige guidelines til ‘dos and dont’s’, hvis vi vil nå ud til vores målgrupper – særligt i forhold til brug af video.

Sundhed.dk
Therese K. Thorstholm, Bruger- og netværkskonsulent

Jeg har været rigtigt glad for samarbejdet med Levende Streg. De har en professionel tilgang og har arbejdet effektivt med at nå i mål med opgaven, som var en tegneserie om EU-skoleordningen for frugt, grønt og mælk. Resultatet lever helt op forventningerne.

Miljø- og Fødevareministeriet
Sannah Plenaa Thorngreen, Fuldmægtig

Se nogle af vores projekter

Det er langt fra alle cases, vi må vise. Men her kan du se et par stykker.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan bliver man kunde hos Levende Streg?

  Den letteste måde at starte et samarbejde med os på, er at du ringer til os eller sender os en mail. 

  Dernæst sætter vi et møde op (online eller face 2 face), hvor vi taler igennem, hvad du har af udfordringer, som du gerne vil have vores take på.

  Du kan læse mere om vores proces og måden vi arbejder på.

 • Tager I kun store projekter ind?

  Vi tager projekter af alle størrelser ind. Både store som små. 

  Til fælles for de projekter, vi tager ind er, at vi kan bruge vores ekspertise i visualisering, storytelling og ofte også animation. 

  Vi er vant til at dykke ned i komplekse virksomhedsstrategier, budskaber, forandringsprocesser med videre og få dem oversat til visuel kommunikation, som kan mere end bare at se godt ud.

   

 • Er vores projekt for småt til Levende Streg?

  Vi arbejder sammen med mange forskellige typer kunder i mange forskellige typer brancher. Og der er både kæmpe store projekter og mindre projekter.

  Fælles for projekterne, vi tager ind, er, at vi kan bruge vores ekspertise i visuel kommunikation, visualisering og storytelling (og ofte også animation).

  Så giv os et ring og lad os tale dit projekt igennem.

 • Hvorfor co-creation?

  Co-creation er en måde at arbejde på, hvor virksomheder, kunder og leverandører hjælpes ad med at skabe dit indhold.

  Der er mange fordele ved co-creation som f.eks. øget produktivitet, reducerede omkostninger, udforskning af nye forretningsmodeller, hurtigere innovation og opnåelse af en konkurrencefordel gennem unikke interaktioner og oplevelser, som er svære for konkurrenter at kopiere.

 • Hvad er visuel kommunikation?

  Visuel kommunikation kan være mange forskellige ting - lige fra en animation til en tegneserie eller en tegnet strategi.

  Overordnet set er visuel kommunikation processen omkring formidling af budskaber og information (f.eks. idéer, vejledninger, data eller andre typer oplysninger) gennem tegninger eller grafik i stedet for tekst eller lyd.

  Vi har faktisk udgivet en bog om visuel kommunikation - "Visuel kommunikation - Kan du se, hvad jeg mener?" på Hans Reitzels forlag, som du blandt andet kan købe på Saxo.

 • Hvorfor er visuel kommunikation vigtig for virksomheder?

  Vi mennesker er visuelle. Det betyder, at visuelle måder at kommunikere på, virker bedst for os. Vi forstår kommunikation, som bruger visuelle virkemidler meget bedre, end f.eks. kun tekst.

  Undersøgelser viser, at 50% af alle mennesker foretrækker visuelt indhold for at forstå information mere effektivt. Mennesker foretrækker f.eks. at se video frem for at læse.

  En undersøgelse fra Forbes viser, at 59% af de øverste ledere foretrækker at se en video frem for at læse tekst.

  Det betyder, at visuel kommunikation ikke blot er vigtigt på din arbejdsplads – det er også til gavn for alle mennesker - i alle situationer.

  Derfor er det mest effektivt, hvis du præsenterer information og kommunikation på en visuel appellerende og overskuelig måde.