Referencer

Hvad vores kunder siger

Vi er glade for og stolte af samarbejdet med vores kunder. Du kan læse nogle af vores kundeudsagn på denne side. Nogle af vores kunder er dog fortrolige.

Nogle af vores seje kunder

Vores kunder siger

Vi er stolte af alle vores projekter, og vores kunder er heldigvis også glade for det, vi laver. Se et udsnit herunder. 

“Som Administrerende Direktør hos det rådgivende ingeniørfirma Dominia har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Levende Streg om proces-visualiseringer, der effektivt kommunikerer vores til tider komplekse byggesager.
Levende Streg har formået at fange essensen af vores processer og gjort dem letforståelige for både vores kunder, interessenter og samarbejdspartnere. Proces-visualiseringerne er f.eks. nyttige, når vi skal forklare, hvordan tidsplaner og milepæle kan forskyde sig i projekter.

Jeg kan varmt anbefale Levende Streg til virksomheder, der har behov for at kommunikere komplekse processer på en klar og visuelt overskuelig måde.”

Dominia – Procesillustrationer
Morten Stahlschmidt, Administrerende direktør

Til vores 100 års jubilæum i 2023, berigede Levende Streg teamet vores event med remote live drawing, der fangede essensen af vores fejring på en unik og mindeværdig måde. Det var et fint og dynamisk indslag, der fangede deltagernes interesse, fordi remote live drawing inddrager folk. Levende Stregs kreative evner til at visualisere vores historie og højdepunkter live gjorde dem til et centralt højdepunkt ved vores jubilæum. Vi anbefaler dem varmt for deres talent og professionalisme.

Audiologopædisk Forening
Karina Grønnemose

Levende Streg har været en fremragende samarbejdspartner, og det endelige produkt kan ikke andet end betegnes som yderst tilfredsstillende.

Den høje kvalitet, klare kommunikation og fornemme indlevelsesevne, som Levende Streg har stået for, gør dem anbefalingsværdige.

CBS Students
Jesper Mårtensen, projektleder

Se nogle af vores projekter

Det er langt fra alle cases, vi må vise. Men her kan du se et par stykker.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan bliver man kunde hos Levende Streg?

  Den letteste måde at starte et samarbejde med os på, er at du ringer til os eller sender os en mail. 

  Dernæst sætter vi et møde op (online eller face 2 face), hvor vi taler igennem, hvad du har af udfordringer, som du gerne vil have vores take på.

  Du kan læse mere om vores proces og måden vi arbejder på.

 • Tager I kun store projekter ind?

  Vi tager projekter af alle størrelser ind. Både store som små. 

  Til fælles for de projekter, vi tager ind er, at vi kan bruge vores ekspertise i visualisering, storytelling og ofte også animation. 

  Vi er vant til at dykke ned i komplekse virksomhedsstrategier, budskaber, forandringsprocesser med videre og få dem oversat til visuel kommunikation, som kan mere end bare at se godt ud.

   

 • Er vores projekt for småt til Levende Streg?

  Vi arbejder sammen med mange forskellige typer kunder i mange forskellige typer brancher. Og der er både kæmpe store projekter og mindre projekter.

  Fælles for projekterne, vi tager ind, er, at vi kan bruge vores ekspertise i visuel kommunikation, visualisering og storytelling (og ofte også animation).

  Så giv os et ring og lad os tale dit projekt igennem.

 • Hvorfor co-creation?

  Co-creation er en måde at arbejde på, hvor virksomheder, kunder og leverandører hjælpes ad med at skabe dit indhold.

  Der er mange fordele ved co-creation som f.eks. øget produktivitet, reducerede omkostninger, udforskning af nye forretningsmodeller, hurtigere innovation og opnåelse af en konkurrencefordel gennem unikke interaktioner og oplevelser, som er svære for konkurrenter at kopiere.

 • Hvad er visuel kommunikation?

  Visuel kommunikation kan være mange forskellige ting - lige fra en animation til en tegneserie eller en tegnet strategi.

  Overordnet set er visuel kommunikation processen omkring formidling af budskaber og information (f.eks. idéer, vejledninger, data eller andre typer oplysninger) gennem tegninger eller grafik i stedet for tekst eller lyd.

  Vi har faktisk udgivet en bog om visuel kommunikation - "Visuel kommunikation - Kan du se, hvad jeg mener?" på Hans Reitzels forlag, som du blandt andet kan købe på Saxo.

 • Hvorfor er visuel kommunikation vigtig for virksomheder?

  Vi mennesker er visuelle. Det betyder, at visuelle måder at kommunikere på, virker bedst for os. Vi forstår kommunikation, som bruger visuelle virkemidler meget bedre, end f.eks. kun tekst.

  Undersøgelser viser, at 50% af alle mennesker foretrækker visuelt indhold for at forstå information mere effektivt. Mennesker foretrækker f.eks. at se video frem for at læse.

  En undersøgelse fra Forbes viser, at 59% af de øverste ledere foretrækker at se en video frem for at læse tekst.

  Det betyder, at visuel kommunikation ikke blot er vigtigt på din arbejdsplads – det er også til gavn for alle mennesker - i alle situationer.

  Derfor er det mest effektivt, hvis du præsenterer information og kommunikation på en visuel appellerende og overskuelig måde.