OM LEVENDE STREG

Levende Streg er et kreativt bureau, der tilbyder alt, hvad der er tegnet og har en historie. Som f.eks. tegnede og animerede videoer, tegneserier, tegnede strategier og vægmalerier.

Vi visualiserer virksomhedens budskaber og strategier, så de taler til modtageren i øjenhøjde og rammer lige i hjertekuglen, hvor det skal ind for at gøre en forskel.

KONTOR I KØBENHAVN

Vi har base i Kødbyen på Vesterbro (i den kreative del af København), hvor vi har vores studie på SOHO. Det er herfra vi animerer vores tegnefilm, tegner tegneserier og optager speed drawing videoer.

På Soho møder vi masser af spændende mennesker med god energi. Samtidig giver det os rig mulighed for inspirerende mødelokaler, god kaffe og godt selskab.

 

VORES STUDIE

Vi er meget inspirerede af alle tegneserier og tegnefilm, men har en særlig forkærlighed for Marvel-universet. Netop derfor har vi også malet en stor IRONMAN på vores væg.

Samtidig har vi også bygget det sådan, at vi har vores atelier på kontoret. Det giver os frihed og mere tid til at arbejde på mange forskellige typer opgaver på én gang.

KREATIVE TANKER

På vores kontor har vi stor fokus på at tænke kreativt og prøve nye metoder af. Vi vil hele tiden gerne være klogere på vores fag og generelt være nysgerrig på verden, ligesom Tintin.

Vores Tintin-skulptur har også en prominent rolle på kontoret. Den er nemlig med til at minde om, hvordan det hele startede med at sidde og læse Tintin tegneserier som børn.

 

MARIA PROHAZKA

Kreativ Rockstjerne Illustration Animation Concept Art Graffiti

Maria Prohazka har en baggrund inden for musik og kreativitet. Hun begyndte at tegne og male i en tidlig alder og kombinerede det med tiden med det digitale - så hun i dag også mestrer digital tegning og animation.

Bonus info:
Maria elsker Copic Sketch Markers, Molotow Markers og spraydåser fra mtn 94. Lad hende ikke komme nær dine hvide vægge - med mindre du ønsker noget tegnet på dem.

MARIE BUUS

Visual Storytelling | Projektledelse | Digitale medier | Virksomhedsjournalistik

Marie Buus har en baggrund som journalist i den finansielle sektor. Ligesom hun har mange års erfaring i den corporate verden som projektleder inden for digitale medier. Hun er ekstremt struktureret og elsker at organisere ting.

Bonus info:
Marie elsker zombie historier og post-apokalyptiske / dystopiske fortællinger og tegneserier. Hendes far var reklametegner og illustrator, og hun har altid drømt om at lave et studie i hans minde.

KLIK PÅ PRODUKTET FOR AT LÆSE MERE

ANIMEREDE VIDEOER

Vi gør virksomhedens budskaber levende med animation.

TEGNEDE VIDEOER

Speed drawing og whiteboard videoer er gode til det komplekse.

TEGNESERIER

Tegneserier kan noget helt særligt som medie.

ILLUSTRATION

Med tegninger kan man skabe, hvad fantasien kan rumme.

VISUALISERING

Vi tilbyder flere former for visualisering.

EXPLAINER VIDEO

Explainer videoer handler om at forklare noget kort og enkelt.

LIVE DRAWING EVENTS

Vi tilbyder live drawing, tegne events og visuelle referater.

GRAFISK FACILITERING

Virksomheder kan lære at bruge tegning som værktøj i hverdagen.

STORYTELLING

Storytelling er en del af kernen i Levende Streg.

INFOGRAFIK

Infografikker giver overblik over et emne og lyst til at vide mere.

FOREDRAG / KEYNOTES

Vi holder foredrag om kreativitet og visuel kommunikation.

KUNST OG VÆGMALERIER

Udsmyk kantiner og mødelokaler med powerfuld kunst.