Om Levende Streg

Levende Streg er et kreativt bureau, der tilbyder alt, hvad der er tegnet og har en historie. Som f.eks. tegnede og animerede videoer, tegneserier, tegnede strategier og vægmalerier.

Vi visualiserer virksomhedens budskaber og strategier, så de taler til modtageren i øjenhøjde og rammer lige i hjertekulen, hvor det skal ind for at gøre en forskel. 

Nogle af vores seje kunder

Vores vision og mission

Alle kreative projekter bygger på et solidt fundament af planlægning og administrativt arbejde, så kreativiteten kan blomstre.

“Elementary” dækker over f.eks. projektledelse, planlægning, korrespondance, telefonmøder, rendering og fil-formatering.

Vores studie

Levende Streg er et kreativt bureau. Vi laver corporate storytelling, animationsvideoer, illustration, strategiske visualiseringer og tegneserier. 

Vi definerer vores kunders behov. Laver budskabet til et fantastisk stykke visuel kommunikation, og bringer det til live med kreativ ildkraft.

Kontakt os, hvis du vil vide mere mb@levendestreg.dk

Mød Maria Prohazka

Kreativ Rockstjerne, Illustration, Animation, Concept Art, Graffiti

Maria har en baggrund inden for musik og kreativitet. Hun begyndte at tegne og male i en tidlig alder og kombinerede det med tiden med det digitale – så hun i dag også mestrer digital tegning og animation.

Bonus info

Maria elsker Copic Sketch Markers, Molotow Markers og spraydåser fra mtn 94. Lad hende ikke komme nær dine hvide vægge – med mindre du ønsker noget tegnet på dem.

Mød Marie Buus

Visual Storytelling, Projektledelse, Digitale medier, Virksomheds- journalistik

Marie har en baggrund som journalist i den finansielle sektor. Ligesom hun har mange års erfaring i den corporate verden som projektleder inden for digitale medier. Hun er ekstremt struktureret og elsker at organisere ting.

Bonus info

Marie elsker zombie historier og post-apokalyptiske / dystopiske fortællinger og tegneserier. Hendes far var reklametegner og illustrator, og hun har altid drømt om at lave et studie i hans minde.

Vores produkter

Levende Streg laver alt, der er tegnet og har en historie. Det betyder, at vi laver alt fra animationsfilm og speed drawing videoer til tegneserier, vægmalerier og strategivisualiseringer.

Gå ind og læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig.