Proces – hvordan vi arbejder

resultater du kan forvente

Vores kunder beskriver ofte deres udbytte af et samarbejde med dette ene ord – KLARHED

Arbejdet med at visualisere dine budskaber (via f.eks. illustration eller en animeret video) fremmer klarhed og positiv forandring i din organisation. Og arbejdet starter altid indefra. 

Hvordan kommer din vision, strategi eller din mission statement egentlig til udtryk? Hvilke af dine vigtige projekter eller hvilket samarbejde har brug for et kommunikativt visuelt løft? 

vi skaber klarhed

Til trods for at vi står med en tus i hånden eller animerer en video, bliver vi faktisk ikke primært betalt for at tegne.

Vores kerneydelse er at skildre dit indhold på en interessant og let forståelig visuel måde.

Visualisering er en disciplin i sig selv. Og der er en grund til, at vi oftest kalder vores arbejde “visualisering” og ikke tegning.

Uanset om det er møder, konceptarbejde, processer eller strategi: Vi kommer til sagen, reducerer kompleksiteten og skaber klarhed over dine mål.

Håndgribelige resultater

Her er en række resultater, som vores kunder beskriver, der kommer fra et samarbejde med os.

Klart overblik

Vores kunder oplever at det visuelle indhold giver større overblik og klarhed. Det gør kommunikationen lettere – både internt og eksternt:

 • Gennemprøvede og hjerne-venlige midler gør det lettere at se det store billede
 • Virksomhedens egenart (uniqeness) synliggøres lettere 
 • Det er lettere at imødekomme kunderne og tale til dem i øjenhøjde med visuel kommunikation 
 • Et budskab, der er understøttet visuelt, er lettere at forstå, huske og dele
 • Du når frem til mere troværdige processer og mål

Skræddersyet løsning - Træf bedre beslutninger

Skræddersyet visuelt materiale, skaber genkendelighed og forståelse i organisationen. På det grundlag træffes bedre beslutninger udfra et større overblik:

 • Visuelt skræddersyet content kan indgå i en mere holistisk kommunikation.
 • Visuel kommunikation fremskynder generelt den overordnede kommunikation og forståelse.
 • Du kommer stærkere ud af disruption.
 • Du bruger en nutidig måde at kommunikere selv de mest komplekse problemer på, som samtidig resonerer med mennesker (modtageren).

Problemløsning på et højere niveau

Vores kunder rapporterer tilbage, at de oplever, det er markant lettere at kommunikere deres budskaber ud eller ned i organisationen:

 • Du når ud til flere mennesker f.eks. medarbejdere eller kunder.
 • Du undgår at overvælde din modtager.
 • Det, du taler om, kan understøttes og vises visuelt.
 • Din modtager kan huske dine pointer og fortælle dem videre.
 • Ved at samarbejde med os kommer vores kunder ind på et nyt, højere niveau i forhold til deres løsning.
 • Pattern recognition (mønster genkendelse) er kun muligt, hvis du rent faktisk kan “se” et mønster. Og visualisering gør dette meget lettere.

Vores kunder siger

Læs mere om, hvad vores kunder siger og se vores kundecases

Co-creation - lad os visualisere sammen

Co-creation betyder oprindelig samskabelse. Det er en neologisme, der betegner at nogle er sammen (”co-”) om at skabe
noget (”-creation”). Og det er lige præcis det, der sker, når du får visualiseret din strategi eller proces.

Co-creation ikke er et entydigt begreb. I stedet har samskabelse bredt sig til en række forskellige sammenhænge, hvor det bruges til at beskrive forskellige former for samarbejde mellem forskellige parter om forskellige problemstillinger. 

Skab med værdi sammen

I dag ved de fleste virksomheder, at kunderne giver værdi til produkter og services gennem den måde, de bruger (eller ikke bruger) dem på. 

Samtidig giver en illustrator værdi ved at visualisere indholdet i co-creation.

Mange virksomheder har taget denne pointe til sig.

Højner kvaliteten

Co-creation højner kvaliteten. Og når du ser noget visualiseret, forstår du det meget bedre.

I mange sammenhænge er formålet med co-creation, at medarbejdere, kunder eller brugere har ressourcer, som kan højne kvaliteten af en strategi, et produkt eller en service. 

Nedbryder siloer

Co-creation med en illustrator kan løse komplekse problemstillinger, der går på tværs af faglige og organisatoriske grænser.

Samskabelse bliver en løftestang til at gøre op med faglige og organisatoriske ”siloer” ved at inddrage forskellige perspektiver og erfaringer, som belyser emnet bedre.

Giv os bolden!

Vi tilbyder visuelle løsninger til dine udfordringer. Det gør vi med strategivisualisering, sparring, facilitering og rådgivning.

Du får altid præcis den ekspertise og den værdifulde erfaring, du kan bruge til at opnå de bedste resultater.

Vi kan selvfølgelig ikke love, at du når dine mål, bare fordi vi skaber en visualisering til dig. Men du er godt på vej.

Skarpere kommunikation

Klar kommunikation, der er let at forstå, huske og dele! Skåret ind til benet, så bliver du klogere på formålet og den dybere mening med din kommunikation. 

Vi er ikke bare ansat til at tegne eller animere. Vores arbejde fokuserer primært på processen, på at stille de rigtige spørgsmål og få svarene kogt sammen til den helt rigtige bouillonterning.

Træf de rigtige beslutninger

Træf de rigtige beslutninger på et oplyst grundlag.

Forenkling af kompleks information og visuel præsentation af dem gør det muligt for beslutningstagere at træffe informerede og effektive beslutninger hurtigt og præcist. Visualisering er afgørende for at hjælpe virksomheder i deres interne og eksterne kommunikation.

Skab ejerskab med co-creation

Visualiseringer som animtionsvideoer eller live tegning (grafisk facilitering) fungerer som en kraftfuld katalysator for samarbejde og teamwork.

Ved at visualisere ideer og diskussioner i et fælles rum, tilskynder de visuelle repræsentationer deltagerne til at bidrage aktivt.

 

Det nedbryder kommunikationsbarrierer, stimulerer dialog og fremmer en følelse af kollektivt ejerskab.

Globalt eller lokalt – vi følger dit behov

Uanset dit behov. Lokalt, globalt eller særlige kompetencer, vi sørger for, at du kan spille bold op ad de helt rigtige kompetencer og mennesker.

På den måde bliver din co-creation en succes, hvor alle involverede investerer tid (til forberedelse, innovation, feedback-loops og udrulningsintegration). 

Hvis du implementerer dine nye visuelle produkter, vil du se mærkbare ændringer i din virksomhed. 

overblik der gør det nemmere at huske og dele

Animation og Visualisering bringer klarhed og overblik!

Levende Streg er et kreativt bureau, der tilbyder alt, der er tegnet og har en historie. Som f.eks. live tegning, strategiske visualiseringer, animerede videoer, storytelling, tegneserier og meget mere.

Vi har erfaring

Levende Streg startede i 2012 i et hastigt voksende marked for tegnede videoer (speed drawing videoer) og live tegning (grafisk facilitering). 

Det gør os til en af pionererne inden for graphic recording og speed drawing i Danmark og i norden. År efter år får vi mere erfaring, hvilket efterhånden kan bevises i hundrede-vis af visualiseringer.

Sammen med et bredt kompetencesæt tilbyder vi et sofistikeret udvalg af professionelle tjenester. 

Visuelt der virker

Vi kan være din katalysator!  Vi er innovative, adrætte – og vigtigst af alt – mennesker der kan sætte skub i tingene og få dem til at ske!

Vi skaber trygge rum for dialog og hjælper i samarbejde med dit team med at etablere fundamenter for kommende udviklingsprocesser. 

Vi hjælper med kreative processer, beslutningstagning, konfliktløsning, integration af perspektiver, kulturformende ritualer. Og det hele er visuelt understøttet.

Kontakt os nu

En organisation, der effektivt bruger visuelle værktøjer, har en kæmpe fordel i forhold til dens evne til at tænke strategisk, implementere kulturændringer og transformation godt og sætte planer ud i livet. Dit første skridt: Giv os et kald!

Maria Prohazka / Creative director

(+45) 2818 8586
mp@levendestreg.dk

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er co-creation?

   Co-creation er samskabelse. Men hvad pokker betyder det så? Sandheden er, at begrebet kan betyde mange forskellige ting i forskellige sammenhænge.

  Co-creation er kommet på dagsordenen i mange sammenhænge som en måde, hvorpå virksomheder
  og organisationer kan udvikle strategier, produkter eller services ved at samarbejde med medarbejdere, kunder, brugere og
  borgere med henblik på at inddrage deres ressourcer i udviklingsprocessen.

  Co-creation kan bruges som en decideret forretningsstrategi, hvor man som virksomhed kan involvere sine medarbejder og kunder med henblik på eksempelvis at skabe og udveksle idéer, der kan skabe værdi for begge parter.

 • Hvorfor co-creation?

   Der er mange fordele ved co-creation som f.eks. øget produktivitet, reducerede omkostninger, udforskning af nye forretningsmodeller, hurtigere innovation og opnåelse af en konkurrencefordel gennem unikke interaktioner og oplevelser, som er svære for konkurrenter at kopiere.

 • Hvad er en visualisering?

  En visualisering kan være alt lige fra en animationsvideo om et medicinal-produkt til en tegneserie, speed drawing video til en strategisk tegning eller en digital klikbar pdf.

  Visualisering betyder handlingen eller processen med at fortolke i visuelle termer eller at omsætte et emne eller budskab til synlig form.

 • Hvad koster en visualisering?

  Fordi en visualisering kan være mange forskellige ting (lige fra en animationsvideo til en tegning af en strategi eller en digital tegneserie), varierer priserne på en visualisering også. Ring til os - så kan vi hjælpe med at lave et tilbud til dig.

 • Hvad er visuel kommunikation?

  Visuel kommunikation er processen omkring formidling af budskaber og information (f.eks. idéer, vejledninger, data eller andre typer oplysninger) gennem tegninger eller grafik i stedet for tekst eller lyd.

  Vi mennesker er dybest set mest modtagelige for visuel informativ gengivelse, da vores synssans optager 85% af det indtryk, vi danner os af verden.

  Det er altså mere effektiv at bruge visuel kommunikation til at dele viden og tilføje kontekst sammenlignet med skriftlig kommunikation.

  Visuel kommunikation kan være mange forskellige ting: 

  • Animationsvideo
  • Tegnet film
  • Tegnet strategi
  • Video eller fotos
  • Grafer, diagrammer, infografik og andre typer af datavisualisering
  • Typografi
  • Kort (f.eks. mindmaps og indholdskort)
  • Illustrationer og grafisk design
  • Slidesæt  / keynotes og præsentationer
  • Animeret GIF
  • Skærmbilleder og skærmoptagelser
 • Hvorfor er visuel kommunikation vigtig for virksomheder?

  Undersøgelser viser, at 50% af alle mennesker lærer bedst visuelt og foretrækker visuelt indhold for at forstå oplysninger mere effektivt. Mennesker foretrækker f.eks. at se video frem for at læse.

  En ny undersøgelse fra Forbes viser, at 59% af de øverste ledere foretrækker at se en video frem for at læse tekst, isæt hvis begge dele er tilgængelige på samme landingpage.

  Det betyder, at visuel kommunikation ikke blot er vigtigt på din arbejdsplads – det er også til gavn for hele samfundet.

  Derfor er det mest effektivt, hvis du præsenterer oplysninger visuelt. På den måde kan du formidle dit budskab på en mere effektiv måde end med ren tekst.

  En strategi for visuel kommunikation bør være en vigtig del af dine forretningsaktiviteter. Lad os hjælpe dig i gang.

 • Hvordan kan visualisering/ visuel kommunikation bidrage til at løse komplekse problemer i organisationer?

  Visuel kommunikation kan  synliggøre og forklare komplekse problemstillinger på en unik måde, som er let at forstå og huske. Levende Streg kan hjælpe jer med at planlægge og producere indhold, der passer til jeres kommunikation, fra animationsvideoer til live drawing sessioner. Animation og visuelle elementer øger forståelsen og fastholdelsen af information, da hjernen behandler visuel information 60.000 gange hurtigere end tekst. Live drawing events, både fysisk og online, skaber engagement og gør budskaber lettere at forstå. Strategi-visualiseringer fremmer fælles forståelse og engagement, hvilket er afgørende for succesfuld implementering af virksomhedens strategi. Kontakt os i dag for at bestille vores tjenester.