Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Levende Streg ApS
CVR: 35417168
Flaesketorvet 68, 1711 Copenhagen V
mb@levendestreg.com
+45 2818 8586
Etableret 2012
Webshop etableret i 2017 

Priser

På Levende Stregs webshop forbeholder vi os ret til at afvise din ordre i tilfælde af, at der skulle stå forkerte priser på hjemmesiden, eller hvis en bestilt vare er udsolgt eller taget af hylderne.

Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden forudgående samtykke. 

Betaling

Levende Streg accepterer betaling med VISA, VISA Electron og Mastercard.
Betalingen trækkes ikke fra dit kort, før de bestilte varer er afsendt.
Alle priser er i DKK og inkluderer dansk moms. Brug valutaomregningen til at se prisen i EUR og USD.

Levering

På webshoppen stræber vi efter at sende din ordrer den næstkommende arbejdsdag. 

Print og forsendelse

Hvis du er kunde i EU, vil din ordre blive sendt til dig fra vores printhus i Letland, EU. Hvis du er en amerikansk kunde, vil din ordre blive printet og sendt fra USA. Og hvis du er fra andre lande rundt omkring i verden, bliver din ordre opfyldt og afsendt fra et af de steder, der er tættest på dig. 

Forbrugerrettigheder

Forbrugerrettigheder gælder i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til at returnere en vare på grund af væsentlige fejl eller produktfejl. Du kan få varen repareret, erstattet, refunderet eller få en prisreduktion afhængigt af den specifikke situation.

Tilbagebetaling

For at modtage en refusion skal du medsende dine bank- og kontooplysninger i din klage. Disse oplysninger kan overføres i en e-mail eller via andre elektroniske midler, da de ikke er fortrolige, og vil kun blive brugt af os til at håndtere transaktionen.

Returneringsvilkår

Vi har en 14-dages returpolitik for varer købt i vores webshop.

  • 14-dages perioden starter, når du modtager varen.
  • Forsendelsesomkostningerne for returnering betales af dig.

For at returnere en vare skal du kontakte os senest 14 dage efter modtagelsen af varen og underrette os. Meddelelsen skal sendes i en mail til mp@levendestreg.dk. I meddelelsen skal du angive din hensigt om at returnere varen.

Du har ikke ret til at returnere genstande på grund af problemer eller fejl, der er resultatet af ukorrekt håndtering af varen. Du skal underrette os om et problem eller en defekt varer inden for 14 dage efter at have opdaget det.

Vi accepterer ikke pakker sendt med Cash-on-Delivery.

Bemærk venligst, at du ikke kan returnere en vare ved blot at nægte at acceptere pakken uden at underrette os om det.

Returadresse: Du kan se din returadresse på pakken i din forsendelse.

Returnering

For at gøre brug af vores returpolitik skal du returnere din ordre uden unødig forsinkelse og ikke mere end 14 dage efter, at du har meddelt os om din hensigt om at gøre det.

Omkostningerne ved returnering af varen (e) til os betales af dig. Du er også ansvarlig for at pakke varen (e) korrekt. Du skal medtage en kopi af ordrebekræftelsen. Du er ansvarlig for varen / varerne fra leveringstidspunktet, indtil vi har modtaget returforsendelsen.

Vi accepterer ikke pakker sendt med Cash-on-Delivery.

Tilstanden på returnerede varer

Du er ansvarlig for et givent fald i værdien af en vare, hvis du har brugt den mere end nødvendigt for at bestemme dets egenskaber og hvordan den ser ud og bruges. Med andre ord kan du bese varen, ligesom i en fysisk butik.

Hvis varen er blevet brugt mere eller på andre måder end beskrevet ovenfor, anses den for at blive brugt. Dette betyder, at du kun modtager en delvis refusion eller slet ingen tilbagebetaling, når du returnerer varen, afhængigt af varens tilstand på returstidspunktet.

Med andre ord: For at være berettiget til fuld refusion skal du bese varen uden at begynde at bruge den.

Refundering af returnerede varer

Hvis du returnerer en vare, refunderer vi de penge, du har betalt for varen. Hvis varens værdi er faldet, og du er ansvarlig for det, trækkes værdiforringelsen fra refunderingen.

Når en vare returneres, refunderes alle omkostninger, eksklusive forsendelsesomkostninger uden unødvendig forsinkelse, og ikke mere end 14 dage efter den dag, hvor vi modtog din meddelelse om returnering af varen.

Refusionen vil blive udført ved hjælp af samme betalingsmetode, du brugte ved betaling for varen, medmindre du specifikt har anmodet om en anden metode.

Vi forbeholder os ret til at forsinke en refundering, indtil vi har modtaget det returnerede produkt, medmindre du har fremlagt dokumentation for forsendelse.