Live tegning til event om crowdsourcing

Live tegning til Crowdsourcing event. Levende Streg har haft æren af at tegne live til “Crowdsourcing Konference 2018”, hvor masser af skarpe og upbeat mennesker fra hele erhvervslivet var mødt op for at blive klogere på crowdsourcing-konceptet. Eventet var et halvdags arrangement (4 timer) – holdt i Mogens Dahls Koncertsal på Amager, som resulterede i ca. 2 meter x 1 meter tegning

Live draing til dit event
Med en Live drawing fra Levende Streg er du sikker på, at du ikke går glip af vigtige pointer under dit event.
Book os til dit event
Previous slide
Next slide

Farvepaletten

Farvepaletten var udvalgt på forhånd i samarbejde med SMV Crowdsourcing og Industriens Hus. Valget af farver er nemlig af stor vigtighed for et projekt som dette, da det både er helt væsentligt for at passe til CVI fra interessenter – og samtidig giver det et meget bedre helhedsindtryk, hvis der på forhånd er valgt 2-3 fokusfarver.

Live tegning – hvor meget er forberedt på forhånd?

Det spørgsmål bliver vi ofte stillet, når vi tegner live. Og det er faktisk meget forskelligt. Generelt skal vi briefes i emnet og dages indhold. Samtidig er den bedste fremgangsmåde, at vi på forhånd kender antallet af keynotes og at vi har en overordnet liste med key note speakers til eventet. På den måde kan vi på forhånd inddele vores papir i en slags “grid”, som gør at vi får afsat den rigtige mængde plads på papiret til de forskellige indlæg i løbet af en dag.

Læs også: live drawing events

Hvor stor bliver tegningen?

Det er endnu et af de spørgsmål, som vores kunder tit har. Og svaret varierer. Men generelt kan man nå ca. 2 meter på en halv dag – og 2,5-5 meter på en hel dag. Det afhænger dog også meget af eventets indhold og emne.

Grafisk væg – hvad er det for en væg?

Normalt tager vi en grafisk væg med ud, når vi tegner live. Det skyldes, at vi på den måde er ganske uafhængige af væggenes tilstand og de faciliteter der er på event lokationen. Den grafiske væg skal stilles op før event og tages ned efter eventet. Derfor koster det et ekstra gebyr, når den skal med ud (og det skal den på langt de fleste events).

Læs mere om: Neulands grafisk væg.