Live drawing i København – procesindustrien

Live drawing event i København. Og Levende Streg havde den store fornøjelse at tegne live til PI (Procesindustriens) årlige summet i Industriens Hus.

Live drawing i København

Dagen bød på mange Key Note Speakers, og de gode pointer og key take aways stod nærmest i kø, på et arrangement som strakte sig fra kl. 9.30-17.30 på en helt almindelig tirsdag i indre København i Industriens Hus.

De godt og vel 8 timers live drawing mundede ud i en ca. 3 meter lang og 90 cm høj tegning, som opsummerede dagens program, dagens talere og dagens guldkorn.

Forberedelse til live drawing?

Vi bliver tit spurgt om, hvor meget der er forberedt på forhånd, når vi tegner live. Generelt kræver det at tegne live en grundig brief om dagens indhold – og de vigtigste punkter, man gerne vil have os til at holde øje og ører med. Ellers fungerer det sådan, at vi tegner det, vi hører og ser på dagen.

Hvor stor bliver tegningen?

Vores kunder spørger tit om, hvor meget vi kan nå at tegne på en dag. Og svaret varierer. Men generelt kan man nå ca. 2 meter på en halv dag – og 2,5-5 meter på en hel dag. Det afhænger dog også meget af eventet’s indhold og emne. I dette tilfælde var det endelige resultat som sagt ca. 3 meter i længden og 90 cm. i højden.

Scanning

Efterfølgende blev dagens tegning scannet (i en kæmpe scanner) og sendt ud i mail til deltagere og key note speakers.

Læs mere: Live drawing event