Video om EFT’s kernefortælling

Kernefortælling som video. Levende Streg har haft fornøjelsen af at lave en animationsvideo til Ergoterapeutforeningen. En film, som forklarer den overordnede kernefortælling – og bliver rygraden i Ergoterapeutforeningens medlemmers selvforståelse.

Del af kampagne om grundfortællingen

Kernefortællingen om Ergoterapeutforeningen er en del af en kampagne til medlemmer. En kampagne som skal skabe grobund for en ny selvforståelse af, hvad ergoterapeuter kan tilbyde, hvad deres hverdag består af – og hvordan de hjælper mennesker.

Kernefortællingen som animationsfilm

Animationsfilm er et perfekt medie til at forklare din kernefortælling på en varm, appellerende og let forståelig måde. En sådan kernefortælling-video kan endda både bruges på sociale medier som Youtube, Linkedin, Facebook og Instagram – og på virksomhedes hjemmeside.

Men det kan godt kræve mod at prøve kræfter med animationsfilm. For i nogle virksomheder (ofte de virksomheder som har en stolt og konservativ tradition) er der frygt for ikke at blive taget seriøs, når man bruger visuelle virkemidler som en animationsfilm til at forklare virksomhedes grundfortælling. Vores erfaring har dog helt tydelig vist os, at selv de mest seriøse og stolte virksomheder har stor gavn af – og bliver virkelig glade for en professionel animationsfilm.

Læs også: Animationsfilm er løsningen på GDPR

Tegnefilm er det nye sort som virksomhedsfortælling

Og tegnefilm bliver da også mere og mere anvendt internt og eksternt af virksomheder til at få kernefortællingen ud. Videoerne bruges blandt andet til at visualisere alt lige fra virksomhedsstrategier, produktudvikling, brugerrejser, medarbejder læring – og naturligvis til ekstern branding, rekruttering og reklame.

Læs mere: Forstå og huske strategien med tegnefilm

Storytelling som rammer din målgruppe

Videoen er lavet som fuldfarvet animationsvideo med letgenkendelige hovedpersoner, som går igen gennem grundfortællingen. Karaktererne og deres udfordringer afspejler de mennesker, som ergoterapeuter typisk hjælper. På den måde er videoen tilpasset ergoterapeuternes egenforståelse – og den virkelighed de møder i deres hverdag. Den er samtidig tilpasset beslutningstagere, politikere og privatpersoner.