TV studie i København

Levende Streg har tv studie i Kødbyen, København. Det er her, vi laver både live streams, live visualiseringer, animationsfilm og optagelser til speed drawing.

På den måde er vi altid klar, når en kunde har brug for en live REMOTE visualisering, en strategi-workshop eller andet, som skal tegnes live og digitalt.

Læs mere: om vores digitale visualiseringer

Teknik nørd

Faktisk er Maria Prohazka fra Levende Streg lidt af en teknik nørd. Hun har altid nye ideer til, hvordan man kan forbedre det tekniske setup, eller hvordan man kan automatiserer på det kreative flow.

Her kan du se en video om, hvordan du kan sætte forskellige keypads op til at fungere sammen med vores tv studie setup, Atem Mini Pro fra Blackmagic Design.

https://youtu.be/HzLlDHsM41Y

Video setup

Levende Streg er født ud af en nysgerrighed for at kombinerer det tegnede univers med det digitale univers. Og i dag er der bare så mange muligheder for at lave de vildeste ting, hvor vi kombinerer illustration, animation, video, 3D, 2D og high tech. Det er både udfordrende og sjovt! Og det gør det muligt for os, at sprænge alle rammer, tænke ud af boksen – og lave noget nyt, der er virkelig kreativt. Netop derfor er det også vigtigt, at vi hele tiden er på forkant med den digitale udvikling.

Læs mere: digitale comics til virksomheder

https://youtu.be/KDs52k2hwmQ
Du kan også se lidt mere om, hvordan vores tegne-setup er her – og hvordan vi arbejder effektivt med at optimere vores kreative workflow.

Del dette blogindlæg