Illustrationer til bog om lederudvikling

Levende Streg har lavet illustrationer til bog skrevet af Asger Fredslund fra Sirius Partner. Bogen hedder “Styrk Styrkerne” og er en inspirerende og skarp bog om lederudvikling til dansk erhvervsliv og den moderne forretningsmand.

ILLUSTRATIONER TIL BOG – PERSONIFICERING AF TID

Det er somregel spændende og udfordrene at lave illustrationer til bog. Og dette har også været tilfældet i forbindelse med “Styrk Styrkerne”. 

Blandt illustrationer til bogen, har vi lavet denne visualisering af Kronos (Chronos). Inden for græsk mytologi er Kronos (Chronos) personificeringen af tid. Han bliver ofte afbilledet som gammel, gråhåret mand – eller med tre ansigter, menneske, tyr og løve.

Asger Fredslund mente dog, at det var på tide at tage Chronos-begrebet op til revision. Det blev til en visualisering af en mere moderne Chronos, som hersker over dit liv – og stjæler din tid, når du ikke fokuserer på her-og-nu.

LEDERUDVIKLING OG VISUALISERING

Levende Streg arbejder ofte med forskellige former for visualiseringer og speed drawing videoer til lederudvikling, forandringsledelse, digital læring, virksomhedsstrategier og målsætninger i erhvervslivet. 

INSPIRERET?

Læs mere om SiriusPartner https://www.siriuspartner.dk

SKAL DU OGSÅ BRUGE ILLUSTRATIONER TIL DIN BOG?

Ring til os eller lad os mødes og få en snak. Vi kommer gerne forbi dig, men du er også velkommen på vores kontor på SOHO, Vesterbro.

LÆS MERE OM ILLUSTRATION