Fuldfarvet animationsvideo om performance management

Levende Streg har lavet en fuldfarvet animationsvideo i samarbejde med Deloitte. Videoen handler om de udfordringer som CFO’er og CEO’er har i forhold til Performance Management.

Formålet var at formidle: “Vi forstår dine problemstillinger – og vi kan hjælpe dig!”. Videoen bruges nemlig som en teaser, der sendes til kunden, inden et møde.

ANIMATIONSVIDEOENS UDTRYK OG STIL

I samarbejde med specialister fra Deloitte udarbejdede vi en stil ud fra deres ønske om et professionelt udtryk, men hvor der samtidig var plads til humor – uden at det blev for “børne-agtigt”. Stilen selvfølgelig tilpasset til Deloittes visuelle identitet.

Karakteren er udarbejdet, så han bliver mere og mere træt og opgivende i løbet af videoen. Hovedpersonen har et lidt yngre udseende end målgruppen, da mennesker generelt identificerer sig med andre mennesker, som er 10-15 år yngre, end de selv er.

Det er også et bevidst valg, at karakteren er mørkhåret, så han ikke bliver for dansk/nordisk i sit udseende og dermed appellerer til en bredere målgruppe.

SAMME SPEAKER SPILLER ALLE ROLLER

For at understrege humoren i historien, opstod ideen om at bruge samme speaker gennem hele videoen, selvom videoen indeholder flere roller. Speakeren ændrer blot sin stemme alt efter karakter. Videoen har desuden undertekster for at sikre, at dem, som ikke er så stærke i engelsk, også kan følge med.

MERE INFORMATION