Business video om elektronisk valgsystem

Levende Streg har udarbejdet en business video i samarbejde med Assembly Voting om deres valgsystem Assembly Voting X. Systemet er skandinaviens mest benyttede elektroniske valgsystem til afholdelse af lov- og vedtægtsbestemte valg. Valgsystemet er dansk udviklet og understøtter alle gængse typer af valg.​

Animationen er lavet som klassisk 2D animation og forklarer, hvad Assembly Voting X er, og hvordan det virker. Systemet fungerer som et almindeligt valglokale – bare digitalt – og er det, som man kalder et fuldt dokumenteret End-to-End verificerbart online valgsystem. Det betyder, at alle dele kan kontrolleres af valgets parter og af uafhængige interessenter, som f.eks. revisionshuse. Systemet sikrer, at alle de grundlæggende demokratiske principper, som vi kender fra f.eks. Folketingsvalg, overholdes.

Læs mere: Animationsfilm er løsningen på GDPR udfordringen

Business video til en bred målgruppe

Da filmen har en bred målgruppe, er diversitet og bred genkendelighed vigtige pointer. Det har medvirket til en minimalistisk stil i filmen, så modtageren holder fokus på det, der virkelig er vigtigt. For på den måde er historien nemmere at afkode, og dermed lettere at huske og genfortælle.

Og det med at huske og genfortælle er vigtigt. For mere end 92 procent af alle brugere, der ser video på deres mobil – videredeler det indhold, de ser. Og det er jo det, du gerne vil opnå som afsender.

Læs mere: Hvordan finder jeg mit kernebudskab?

Kog dit budskab ned

Netop fordi materialet og indholdet af denne video er super komplekst, har der i arbejdsprocessen med videoen været afsat god tid til gennemgang af valgregler og indhold med videre. For det tager tid og masser af øvelse at koge komplekse emner ned til den perfekte bouillonterning! På den måde bliver en video seværdig for dit publikum.

Maria Prohazka / Creative director

(+45) 2818 8586
mp@levendestreg.dk