Tegnefilm – Kanalbyen i akvarel

Tegnefilm til virksomheder bliver mere og mere brugt for at vise fortid, nutid eller fremtid. Levende Streg har i samarbejde med Force of Nature lavet en tegnefilm med akvarelfarver, som forklare Kanalbyen i Fredericia. Projektet er en kort fortælling om den nye bydel i Fredericia, som endnu ikke er fuldt opført. 

Fremtidsvisioner kan være svære at vise

Det kan være svært at vise fremtidsvisioner. For de findes jo endnu ikke. Og der findes endnu ikke rigtig noget billedmateriale – der er kun de mentale forestillinger om projektet. Netop derfor tager det tid og kreativt tankearbejde at få omsat visionerne til billeder.

I dette tilfælde kunne vi også læne os op ad arkitekttegninger af den nye bydel. På den måde kunne vi danne os et billede af stemningen, kanalerne og de nye huse. Derfra begynde arbejde med at skabe akvareller til animationsfilmen.

Læs mere: Speed drawing video får dig til at stå mere op på jobbet

Tegnefilm med akvarel

Tegnede film kan være mange ting. Det kan være tegnefilm til børn, tegnefilm til virksomheder, det kan være business animationer og det kan være speed drawing videoer. I dette tilfælde var projektet en tegnet film lavet med udgangspunkt i akvarelfarver og skitsetegninger, så animationsfilmen fik et blødt, imødekommende og positivt udtryk.

Maria Prohazka / Creative director

(+45) 2818 8586
mp@levendestreg.dk