Speed drawing video om at stå op

Levende Streg har lavet en speed drawing video i samarbejde med LINAK om fordelene ved at stå op og arbejde. Videoen skal få flere at bruge hæve-sænke bord og understøtte LINAK som en virksomhed, der tager ansvar for at fremme sundhed. 

Videoen henvender sig bredt, men er særligt målrettet kvinder, fordi kvinder oftest har større interesse for ergonomi. Videoen findes i flere udgaver både med og uden undertekster. 

SPEED DRAWING VIDEOENS STIL OG UDTRYK

Fordi videoen henvender sig til en bred målgruppe og flere lande, er tegningerne virkelighedstro. Hertil var det vigtigt, at stilen afspejler som LINAK en professionel virksomhed, og derfor faldt valget på netop den stil. Nogle af tegningerne har desuden fået et tykkere outline for at træde mere frem.

Speed drawing videoen fortæller historien om, hvorfor det er godt at stå mere op i løbet af en arbejdsdag. I Danmark har rigtig mange et hæve-sænke bord, men det er ikke alle, der gør brug af bordets muligheder til trods for, at det er langt bedre for vores kroppe. 

BEREGN DINE FORDELE VED AT STÅ MERE OP

Vidste du, at du kan forbrænde op til 20.000 kalorier mere om året, hvis du blot står op i 15 minutter hver time i løbet af din arbejdsdag? Det er det samme, du forbrænder på 6 maratonløb!

Som videoen beskriver, kan du faktisk selv beregne, hvilken effekt du vil få af at stå mere op i løbet af din arbejdsdag. Det kan du gøre på movingdesks.com.

Du kan også læse mere på linak.dk

LÆS MERE OM SPEED DRAWING VIDEOER