Comic book i Marvel stil til VM i Danmark

Comic book tegneserie i Marvel stil til reklamekampagne på DR. Levende Streg har haft fornøjelsen af at lave en tegneserie og dertil hørende rekvisit bog til reklamekampagne på DR i forbindelse med verdensmesterskaberne i Herrehåndbold 2019.

Reklamefilm med tegneserie bog

Reklamefilmen til kampagnen viser en dreng på omkring 9 år, som viser sin far den bog, han har tegnet. Bogen viser de forskellige spillere fra VM truppen i Herrehåndbold 2019 som superhelte med forskellige super-egenskaber. Mikkel Hansen kan f.eks. hoppe helt vildt højt og skyde meget hårdt.

Læs mere: Tegneserie som virksomhedskommunikation

Marvel comic book illustrationer

Levende Streg har lavet illustrationerne og bogen, som om de er børnetegninger (tegnet af et utrolig begavet barn). Illustrationerne til tegneserien og rekvisitbogen er tegnet og farvelagt på computer. Derefter er tegningerne printet og sat sammen til en slags scrapbog.


Visualisering af historie og egenskaber

Comic book genren er fantastisk til at fortælle en historie på mere end et plan. Med tegneserie som stilart kan man visualisere både en dybere historie, egenskaber og følelser. Det er en tegnestil, som virkelig giver muligheder, da det kun er fantasien, som sætter grænser her. Og derfor kan man fortælle en dyb og ret kompleks historie – bare med et billede.

Læs også: Tegneserier som del af produktudvikling

Samtidig er comic book i Marvel stil noget, som fascinerer og tiltrækker de fleste mennesker, da tegningerne er virkelig interessante at kigge på. De har mulighed for meget forskellige typer (ofte dramatiske) perspektiver og kropspositurer. Netop derfor er det også så spændende at tegne denne type billeder.