Book os til foredrag, keynotes og oplæg

Levende Streg holder foredrag, keynotes og oplæg i hele Danmark - om blandt andet visuel kommunikation. Vi skræddersyr foredrag eller oplæg til dit behov, eller du kan booke et af vores foredrag: "Digitale trends inden for visuel virksomhedskommunikation" eller "Visuel kommunikation på sociale medier". Vi hjælper med konkrete problemstillinger eller giver kreative indspark til dig og din virksomhed.

Levende-Streg-foredrag-keynote

Sundhed.dk inviterede Levende Streg til at holde et oplæg for vores netværk af samarbejdspartnere, som alle arbejder med kommunikation kommunalt, regionalt eller nationalt. Udover at være velforberedte, energiske og sympatiske, var Levende Streg med til at udfordre vores tanker og oplyse om digitale tendenser. Vi fik konkrete og overskuelige guidelines til ‘dos and dont’s’, hvis vi vil nå ud til vores målgrupper – særligt i forhold til brug af video.

Sundhed.dk Therese K. Thorstholm, Bruger- og netværkskonsulent, Sundhed.dk
Levende-Streg-book-foredrag

Oplæg om digitale trends og visuel kommunikation

Levende Streg tilbyder foredrag om de nyeste trends inden for digital visuel kommunikation.

Få svar på, hvordan du tilrettelægger og skaber den bedste visuelle kommunikation, hvor du tager højde for digitale trends og din målgruppes adfærd. Kort sagt: hvordan du tilpasser din virksomhedshistorie på kryds af platforme og medier med størst gennemslagskraft i et informationstungt marked. Vores præsentationer varer normalt en times, men længere oplæg kan bookes.

 

Foredrag: Visuel kommunikation på SoMe

Når det kommer til virksomhedskommunikation, har de fleste kommunikationsafdelinger godt styr på deres målgruppe og deres grundfortælling. Alligevel overser mange, at de forskellige sociale platforme og magasiner tilgodeser forskellige medier og fortællemodeller. Så selvom din målgruppe er den samme på tværs af sociale platforme, skal din historie fortælles forskelligt over de forskellige sociale kanaler. Gennem vores undervisning får du ny viden på én time. Book din præsentation nu!

deloitte-levende-streg-tegnefilm
creative-business-cup-copenhagen-levende-streg

Kreative vinkler - keynote

Nogle gange hjælper Levende Streg også med de lidt mere skæve keynotes om kreativitet, innovation, motivation eller iværksætteri. I en hverdag, hvor alle lag i organisationen skal løbe ekstra stærkt - lige fra medarbejdere til ledelse, kan det være svært at tænke nye tanker, at tænke smartere kreative flows ind - eller at skabe nyt.

Herunder ses Maria Prohazka fra Levende Streg i oplægget til Creative Business Cup 2018 - om kvindelige entrepreneurer. All rights til billedet tilhører Creative Business Cup.