TEGNESERIE VÆGMALERI

Vi har lavet et tegneserie vægmaleri. På Levende Streg er vi nemlig vilde med tegneserier (comic books) og graphic novels. Både visuelt, illustrativt og historiefortællemæssigt er det et medie, som virkelig batter hos modtageren.

Tegneserieindustrien vokser og vokser, og tegneserier er det nye sort både hos privatforbrugere og i erhvervslivet. Vidste du, at der i 2015 blev solgt tegneserier for mere end 1 milliard dollars alene i USA?

Tegneserie vægmaleri med Infinity

Da Levende Streg fik frie hænder til at løse en opgave om et tegneserie vægmaleri, blev vi naturligvis meget begejstrede og gik til opgaven med krum hals og megen entusiasme. Du kan her se resultatet.

Iøjnefaldende og veludførte vægmalerier kan være med til at gøre rummene i din virksomhed mere interessante. Det kan f.eks. pifte kantiner, mødelokaler eller sportslokaler op, så både medarbejdere og kunder bliver begejstrede.

Tegneserie vægmaleriet ovenfor er baseret på Infinity-universet. På illustrationerne ses BlackBolt (midtfor), Medusa (til højre) og Ironman (højre hjørne).

LÆS MERE OM TEGNESERIER TIL VIRKSOMHEDER

FAQ

  • Hvad betyder AI?

    Kunstig intelligens (AI) er et område, der kombinerer computervidenskab og robuste datasæt for at muliggøre problemløsning. Det omfatter underområder som maskinlæring og dybdegående læring. 

  • Hvad er Midjourney?

    Midjourney er en AI-billedgenerator, der er udviklet af et uafhængigt forskningslaboratorium i San Francisco ved navn Midjourney, Inc. Midjourney er en billedgeneratorer, ligesom DALL-E 2 og Stable Diffusion. I modsætning til nogle af sine konkurrenter tilbyder Midjourney en mere drømmelignende, kunstnerisk stil.

  • Tilbyder Levende Streg keynotes om AI?

    Ja, Levende Streg tager ud og holder foredrag og keynotes om kunstig intelligens og hvordan du bruger den bedst i din virksomhed. Vi er specialister inden for Midjourney, Stable Diffusion, Dall-E og ChatGPT4.

  • Del dette blogindlæg