Tegnefilm til virksomhed om finansiel service

Levende Streg har lavet en tegnefilm til virksomheden North. Videoen forklarer boliglån, låntyper og den finansielle service, som North leverer til deres kunder. De yder aktiv gældspleje for boligejere og hjælp med køb af ejendomme.  

Videoen er en speed drawing video (en video, hvor man ser en tegner tegne live), mens en voice-over forklarer. I denne video er vi gået i dybden med at forklarer en af de services, som North udbyder – nemlig overvågning og omlægning af realkreditlån. 

EN VISUEL BOUILLONTERNING

En mere end 3 minutters speed drawing video, som forklarer finansielt indhold? Det lyder umiddelbart af meget, men videoens indhold er faktisk et sammenkog af et 2-timers rådgivningsmøde – med omfattende materiale og meget komplekst indhold.

Det kræver også både energi, tid og kreativitet at lave en visuel bouillonterning på den måde. Den iterative proces gør nemlig, at både vi (fra Levende Streg) og vores kunder virkelig kommer ned i materien og får gennemgået den service eller det produkt, som skal forklares så grundigt på tegnet video.

HUMOR OG VISUELT UDTRYK

Det var vigtigt for North, at videoen fik et humoristisk strejf til trods for, at det stadig skulle fremstå seriøst og professionelt. Karakterne er derfor udviklet, så der var plads til spøjse ansigtsudtryk, som oftest er det, der fremhæver humoren. 

MERE INFORMATION