STRATEGISK VISUALISERING

I årets sidste måneder er der altid fuld tryk på hos Levende Streg i forhold til at strategisk visualisering. Altså hvor vi hjælper en given virksomhed med visualisering af en strategi målrettet de relevante stakeholders.

VISUALISERING AF STRATEGI

Strategisk visualisering af strategier er vigtigt for en virksomhed. Det er det, fordi strategien skal kunne forståes og efterleves af virksomhedens medarbejdere. Samtidig skal strategien føles godt i maven og være motiverende.

Motivation af medarbejdere er altid vigtigt. Undersøgelser viser, at de mest succesfulde mennesker visualiserer deres idéer og mål, og dermed skaber en motiverende energi for dem selv og deres medarbejdere. Når dine medarbejdere kan “se” strategien for sig, opnår du den største success.

AT VISUALISERE EN STRATEGI

Hos Levende Streg samarbejder vi med den enkelte virksomhed om at få visualiseret deres strategier og mål bedst muligt.

Firmaet giver deres input til, hvad deres vigtigste emner er i strategien, og hvorfor det er vigtigt at kommunikere netop disse pointer. Herefter har vi skitseret vores oplæg, fået det godkendt, og til sidst rentegnet og farvelagt.

Ofte er en del af processen for denne type visualiseringer, at vores kunder undervejs i arbejdet bliver mere og mere skarpe på deres egne visioner, strategier og målsætninger.

NÅR DER ER TID TIL FORANDRING

Forandringsledelse er en essentiel del af enhver leders hverdag. I takt med et hastigt udviklende marked, skal virksomheder holde trit med kunders og andre virksomheders behov.

Forandringsledelse er den proces, der sikrer, at virksomheder så gnidningsløst som muligt, kan forbedre og optimere interne og eksterne processer.

Forandring fryder, men det kan også have sine negative aspekter. Medarbejdere kan blive stressede og usikre på de fremtidige ændringer, hvis de ikke kan se, hvad der sker eller kan overskue, hvad f.eks. givne organisatoriske ændringer betyder for dem selv.

Løsningen er at skabe overblik, overskud og motivation. Men hvordan? De største high performers bruger visualisering til handlingsplaner. Det hjælper med at skabe overblik og nedsætte de negative aspekter, der kan være associeret med forandringsprocessen.

VISUALISERING = OVERBLIK

Som nævnt tidligere skaber visualisering overblik og motivation. Ved at inddrage visuelle virkemidler i processer kan der skabes en bedre forståelse og dialog blandt medarbejderne. Hos Levende Streg specialiserer vi os i at formidle komplekse strategier og mål på en visuel informativ og interessant måde.

VISUALISERING AF DIN STRATEGI?

Har du også brug for hjælp til visualisering af en strategi?

Kontakt os og lade os tage en snak om dit projekt og dine ønsker.

LÆS MERE OM VISUALISERING

 

Del dette blogindlæg