Dansk akvarel-animation om grønne tage

Levende Streg har i samarbejde med Nature Impact lavet en tegnet akvarel-animation om grønne tage. Den tegnede film er lavet i en naturlig streg og fortæller historien om Nature Impacts moderne løsning til sedumtage.

Animationsvideoen er udarbejdet i flere forskellige versioner til forskellige målgrupper. Ligesom der er lavet særlige korte versioner til brug på sociale medier. Nature Impact er også store på det svenske marked, hvorfor videoerne også findes på svensk.

Akvarel-animationer eller andre tegnede film er en fantastisk metode at formidle et budskab på en enkel og måde. Ved at bruge visuelle virkemidler kan disse videoer illustrere komplekse idéer på en levende måde og samtidig fange seernes opmærksomhed i forhold til et bestemt produkt eller en ydet service. 

Læs mere: Speed drawing video

akvarel-animation med grønt fokus

Tegnede videoer kan laves i alle stilarter, lige fra fotorealistiske til de helt enkle streger. I Nature Impacts video er det de grønne tage, der er i centrum, derfor opstod ideen til alene at lade produktet være grønt, og resten fremstå i sort-hvid. 

Den grønne farve er lavet som akvarel for at give det et blødere, kunstnerisk og mere levende udtryk, end hvis det blot var farvet ensfarvet grønt.

Fremtidens tage er grønne

Videoen, der er vist ovenfor er målrettet arkitekter – og formålet er at forklare, at grønne tage hverken er omkostningstunge eller besværlige at lægge. Faktisk er Nature Impacts moderne bakkeløsning så simpel at lægge, at alle kan være med.

Herudover er der en række andre fordele, der gør, at de skal indtænkes, når de udtænker deres projekter.

Sedumtage skaber øget biodiversitet. Er optimale til vandtilbagehold, og så der findes EPD på Nature Impacts produkter, hvilket er en slags miljøvaredeklaration, der gør, at de kan indgå i certificerede bæredygtige byggerier.

Maria Prohazka / Creative director

(+45) 2818 8586
mp@levendestreg.dk