CORPORATE COMIC BOOK TUTORIAL

På Levende Streg arbejder vi i øjeblikket på en tegneserie til en virksomhed.

Corporate comic books vinder terræn 

Tegneserier til virksomheder er blevet populære. Det skyldes, at tegneserie kan noget helt særligt, når det gælder om at få folk til at læse, forstå og ikke mindst huske budskabet bagefter.

På Levende Streg elsker vi comic books, helst dem, der er tegnet og fortalt efter klassiske comic book principper. Det vil sige overmenneskelig anatomi, heftig perspektivering og knald på de store følelser.

Den klassiske comic book stil er typisk det, du ser i superhelte-tegneserier, som Hulken eller Spiderman.

Når virksomheder bruger tegneserier

Når virksomheder vælger at bruge tegneserier som kommunikationsmiddel, er det typisk for at formidle budskaber, der kræver fordybelse. Det vil sige formidling af værdier, virksomhedens kernefortælling eller strategier.

Det betyder også, at tegneserierne oftest alene er til internt brug. Vi kan derfor heller ikke vise den tegneserie, vi pt. arbejder på, men vi har fået lov at vise en frame, som vi samtidig har lavet en tutorial til, der viser, hvordan man tegner corporate comics.

Comic book tutorial

I part I kan du se, hvordan skitsen af figuren vækkes til live med farver og skygger.

I part II kan du se, hvordan man tegner en baggrund i 5-punkts perspektiv.

LÆS MERE OM TEGNESERIER TIL VIRKSOMHEDER

FAQ

  • Hvad betyder AI?

    Kunstig intelligens (AI) er et område, der kombinerer computervidenskab og robuste datasæt for at muliggøre problemløsning. Det omfatter underområder som maskinlæring og dybdegående læring. 

  • Hvad er Midjourney?

    Midjourney er en AI-billedgenerator, der er udviklet af et uafhængigt forskningslaboratorium i San Francisco ved navn Midjourney, Inc. Midjourney er en billedgeneratorer, ligesom DALL-E 2 og Stable Diffusion. I modsætning til nogle af sine konkurrenter tilbyder Midjourney en mere drømmelignende, kunstnerisk stil.

  • Tilbyder Levende Streg keynotes om AI?

    Ja, Levende Streg tager ud og holder foredrag og keynotes om kunstig intelligens og hvordan du bruger den bedst i din virksomhed. Vi er specialister inden for Midjourney, Stable Diffusion, Dall-E og ChatGPT4.

  • Del dette blogindlæg