TEGNING PÅ KONTORVÆG

En kæmpe tegning på kontorvæg? Efter længe at have haft trangen til at tegne på vores kontor, fik vi endelig gjort alvor af snakken.

Tegning på kontorvæg

Se videoen ovenfor, hvor Maria Prohazka tegner Hulken på vores kontorvæg.

At tegne direkte på væggen i stedet for at hænge et maleri eller en tegning op, giver et helt andet udtryk og gør det meget mere ”wow”.

Hulken var oprindeligt grå

Hulk er en tegneserie-figur skabt af Jack Kirby og Stan Lee for Marvel Comics. Hulken har overnaturlige kræfter, men også som sit alter ego videnskabsmanden Bruce Banner er han fantastisk. Oprindeligt var hulken faktisk grå, men af trykketekniske årsager blev han grøn, som de fleste kender ham som.

Brug for en tegning på din kontorvæg?

Levende Streg tegner gerne på din kontorvæg. Ring og hør mere.

LÆS OM VÆGMALERIER OG KUNST

FAQ

  • Hvad betyder AI?

    Kunstig intelligens (AI) er et område, der kombinerer computervidenskab og robuste datasæt for at muliggøre problemløsning. Det omfatter underområder som maskinlæring og dybdegående læring. 

  • Hvad er Midjourney?

    Midjourney er en AI-billedgenerator, der er udviklet af et uafhængigt forskningslaboratorium i San Francisco ved navn Midjourney, Inc. Midjourney er en billedgeneratorer, ligesom DALL-E 2 og Stable Diffusion. I modsætning til nogle af sine konkurrenter tilbyder Midjourney en mere drømmelignende, kunstnerisk stil.

  • Tilbyder Levende Streg keynotes om AI?

    Ja, Levende Streg tager ud og holder foredrag og keynotes om kunstig intelligens og hvordan du bruger den bedst i din virksomhed. Vi er specialister inden for Midjourney, Stable Diffusion, Dall-E og ChatGPT4.

  • Del dette blogindlæg