TEGNEKURSUS – SÅDAN LÆRER DU AT TEGNE

Vidste du, at mennesker som tegner jævnligt har lettere ved problemløsning?

Tegning? Er det ikke bare noget for børn? Nye studier viser, at mennesker bliver bedre til problemløsning, når de tegner jævnligt.

tegnekursus - sådan lærer du at tegne

Når du står over for komplekse problemer, hjælper tegning og grafisk facilitering dig med problemløsning ved at eksternalisere dine tanker og visuelt kortlægge forbindelser, hvilket gør abstrakte begreber mere håndgribelige. 

Denne visuelle repræsentation afslører ofte mønstre, relationer og huller, som måske ikke er så tydelige gennem traditionelle verbale eller tekstbaserede tilgange.

Visualisering giver dig mulighed for at nærme dig udfordringer fra et nyt perspektiv og nedbryde barrierer, der hindrer innovativ tænkning. 

Et tegnekursus til dine medarbejdere målrettet alle, som har en interesse for at tegne – upåagtet niveauet. Det gælder både øvede, men i den grad også begyndere, som kan lære meget ved at tage et tegnekursus. 

Lær at tegne i dag.

HVad er et tegnekursus?

Et tegnekursus er perfekt til dem, som vil lære at tegne i din virksomhed. Tegnekunsten kan være svær, og mange tror, at det er en gave, som man er født med – Det passer ikke. Det handler om flere forskellige ting. 

Blandt andet handler det om tålmodighed, men i den grad også brugen af tegneteknikker, som kan hjælpe godt på vej mod et flot resultat. Alt dette lærer man på et tegnekursus i grafisk facilitering, hvor der bliver undervist i at tegne fra A til Z. 

Lær at tegne med at tegnekursus i grafisk facilitering hos levende streg, som kan foregå med fysisk tilstedeværelse, men vi kan også arrangere det som et online tegnekursus. Det afhænger af jeres ønsker og behov.

Kontakt os i dag, og tag et tegnekursus i København.

Interesseret?

Vi skræddersyer tegnekurset så det passer til din virksomhed.

hvorfor skal jeres virksomhed lære at tegne?

At tegne er ikke kun forbeholdt privatpersoner, tværtimod! Virksomheder kan bruge tegnekunsten til rigtig mange ting. Specielt når snakken falder på branding, identitet og kommunikation, hvor det visuelle spiller en rolle.

Virksomheder kan blandt andet bruge tegninger, grafikker og illustrationer til at understøtte den storytelling, som de vil fortælle med og gennem virksomheden. Hvis man formår at lykkedes med dette, kan man komme top-of-mind hos forbrugeren, som derved kan huske virksomheden gennem tegningerne.

Kort sagt er et tegnekursus en god mulighed for virksomheder – Lær at tegne og kom i gang med at tegne.

4 gode råd, når du skal tegne

 

1: Slå din indre kritiker fra

Når du begynder at tegne, skal du ikke slå dig selv i hovedet med, at du tegner grimt, eller at det ikke ser ud, som du havde forestillet dig. Det skønne ved tegning er, at der ikke er noget, der er forkert. Du kan tegne med lige det udtryk og med den naivitet, originalitet eller naturalisme, som du selv ønsker. Simple og nemme tegninger kan også være pæne.

2. Vær ikke bange for det blanke canvas

Mange aspirerende kunstnere kan blive helt bange for det blanke canvas eller det hvide papir. For hvad skal man tegne, når man sætter sig ned for at øve. Men her skal du være modig. For det handler ikke om, hvad du tegner – men om at øve sig igen og igen. Du kan også gå til tegneundervisning for at blive bedre.

3: Tegn til papirkurven

Undgå at stresse over at tegne. Sæt dig for at tegne mindst én tegning til papirkurven hver dag. Hvis du tegner ud fra præmissen om, at det alligevel bare skal smides i papirkurven, vil det overraske dig positivt, når du endelig tegner noget, som du faktisk ikke har lyst til at smide ud.

4: Læg et papir og en blyant eller tus frem

Gør det lettere for dig selv at komme i gang ved at lade et stykke papir og en blyant ligge fremme i dit hjem. På den måde skal du ikke til at lede efter dit tegnegrej, når lysten til at tegne melder sig.

 

 

DEN MEST SIMPLE (ANALOGE) TEGNEPROCES

Med blyant starter du med at lave en skitse på dit papir.

Du udvikler skitsen mere og mere, indtil du har en fikseret ide til, hvad du vil tegne, hvordan det skal se ud og hvor på papiret, tegningen skal være placeret.

Så laver du din egentlige tegning ved at trykke lidt hårdere med din blyant. Samtidig tegner du detaljerne ind.

Så laver du outline og tegner hen over din blyantsstreg med din sorte marker.

Derefter kan du hviske dine blyantstreger ud.

Til sidst farvelægger du din tegning.

 

 

TEGNEKURSUS I KØBENHAVN

Lær at tegne i København eller online. Vi tilbyder tegnekursus i København, hvor man kan lære at tegne. Det kan man gøre alene, men også i grupper, hvor vi tilbyder forskellige løsninger. Vi kan sammensætte det helt rigtige tegnekursus til jer.

 

 

HVAD KAN MAN FORVENTE AF ET TEGNEKURSUS?

Det bestemmer du helt selv. Vi skræddersyer et tegnekursus i København eller online. Det betyder altså at du kan tage et tegnekursus online – om du bor i København, Århus eller Odense.

Vores tegnekursus er skræddersyet til din virksomhed og tager udgangspunkt i det, som du ønsker.

Er dit team nybegyndere, vil vi starte med det fundamentale ved at tegne. Det kan være undervisning i tegneteknikker, som gør dig bedre.

Er I mere øvede, vil vi lægge fokus anderledes og give konkrete værktøjer, som kan udvikle niveauet.

Du kan derfor komme til at tegne nemme tegninger og lette tegninger. Hvis niveauet er godt, kan man også tænke på andre idéer til mulige tegninger.

Kontakt os i dag og lad os snakke om jeres ønsker og behov i forhold til et tegnekursus.

 

Interesseret?

Vi skræddersyer tegnekurset så det passer til dit behov.

Del dette blogindlæg