TEGNEDE KARAKTERER – VORES PROCES

Denne video forklarer vores proces, men er samtidig et eksempel på, hvordan man kan kombinere tegnede karakterer med rigtige billeder.

Tegnede karakterer

Sådanne karakterer er super sjove at arbejde med. Det er vigtigt, at munden følger det talte. Munden har forskellige udtryk alt afhængig af, hvilke vokaler der udtales.

Mere om proces

Vi arbejder ud fra en 6-trins proces. Vores proces findes også i en udgave, hvor de enkelte faser er brudt op, så du som kunde kan følge med i, hvor vi er i processen, og hvornår du har en opgave.

LÆS MERE OM VORES PROCES

LÆS OM AT ARBEJDE SAMMEN MED OS

FAQ

  • Hvad betyder AI?

    Kunstig intelligens (AI) er et område, der kombinerer computervidenskab og robuste datasæt for at muliggøre problemløsning. Det omfatter underområder som maskinlæring og dybdegående læring. 

  • Hvad er Midjourney?

    Midjourney er en AI-billedgenerator, der er udviklet af et uafhængigt forskningslaboratorium i San Francisco ved navn Midjourney, Inc. Midjourney er en billedgeneratorer, ligesom DALL-E 2 og Stable Diffusion. I modsætning til nogle af sine konkurrenter tilbyder Midjourney en mere drømmelignende, kunstnerisk stil.

  • Tilbyder Levende Streg keynotes om AI?

    Ja, Levende Streg tager ud og holder foredrag og keynotes om kunstig intelligens og hvordan du bruger den bedst i din virksomhed. Vi er specialister inden for Midjourney, Stable Diffusion, Dall-E og ChatGPT4.

  • Del dette blogindlæg