Styrk dit budskab med en animationsfilm

Hvad er en animationsfilm?

Animation har til formål at skabe liv ud fra noget dødt – f.eks. fra en tegning. Ved brug af en animationsvideo har du muligheden for at skabe din egen virkelighed og figurer, som repræsenterer din virksomhed. Animationsfilm er derfor en film, hvor tegninger/billeder bliver kombineret, så dine budskaber og procedurer bliver lettere at forstå.

Med en video animation er det kun fantasien, der sætter grænser, og du kan derfor få præcis den film, som du ønsker.

Hvordan laver man en animationsfilm?

Der findes mange former for animation, og animationsfilm bliver oftest forbundet med store filmproducenter. Der findes dog også mindre filmproducenter, som laver animationsvideoer til virksomheder.

De typiske animationsformer til virksomheder er 2D og 3D film, da de kan være med til at svare på spørgsmål, sprede et budskab, forsimple procedurer osv.

Hvad er 2D?

2D står for todimensionelt design, og indeholder objekter som kun kan ses i længde og bredde. Man kan derfor simpelt forklare 2D, som er objekt, der bevæger sig i et todimensionelt miljø. For at få et mere visuelt billede af hvad 2D er, så er det ligesom de gamle Super Mario spil.

Hvad er 3D?

3D står for tredimensionelt design, og bliver ofte anvendt i biografen. Dog bliver animationsfilm mere udbredt blandt virksomheder, som ønsker at gøre noget kompliceret ukompliceret. 3D er en god ide til at visualisere, hvordan dine produkter anvendes, eller udtrykke en kompliceret procedure.

Man kan derfor sige, at en animationsfilm ikke nødvendigvis kræver den helt store filmproduktion for at blive produceret. Det tager tid at lave en animationsfilm, men det vil være hele ventetiden værd. Men hvilken animationsteknik passer til dig? Det afhænger meget af dine ønsker, og hvad dit budskab er.

Interesseret?

Tag en uforpligtende snak omkring din virksomheds næste animationsfilm

Fordele ved en animationsfilm 

Der findes mange fordele ved at investere i en animationsvideo til din virksomhed. Ved en animationsfilm har du mulighed for at gøre det komplicerede ukompliceret. Du kan formidle dine buskaber meget enkelt, om det er internt i virksomheden, eller om det er til dine kunder.

Mennesket husker i gennemsnit 80% af hvad de ser, men derimod kun 20% af hvad de læser. Potentialet med en animationsfilm er derfor meget store, da sandsynligheden for at dit budskab, procedurer, produkter osv. vil blive husket.

Udover at en animationsfilm kan bidrage med information, så kan den også være med til at fortælle din virksomheds historie. Den kan formidle følelser og stemninger, som man ikke kan opfange på skrift.

Animationsfilm er derfor den mest optimale mulighed for at blive huske. Om det er i forhold til virksomhedens budskab, procedurer eller historie, så kan en animationsfilm være løsningen.

Hvad koster en animationsfilm?

Det er meget svært at sætte et tal på, hvor meget en animationsvideo koster. Der er nemlig flere elementer som spiller ind, når det kommer til prisen. For en virksomhedes animations video på 1-2 minutter, tager det i gennemsnit 4-8 uger. Derudover kommer det an på hvilken type af animation der ønskes. Det er derfor ikke muligt at komme med en konkret pris.

 

animationsfilm til din virksomhed?

Tøv ikke med at tage kontakt til os, vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. 

Del dette blogindlæg