Tegne-event for globalt konsulenthus

70 år. Så længe har PA Consulting hjulpet virksomheder over hele verden med at løse alskens problemer. Og det skulle fejres.

Indbudt var medarbejdere, kunder og samarbejdspartner til middag på Club Royal i Tuborg Havnepark. Også inviteret var Levende Streg, der skulle hjælpe med at illustrere nogle af de milepæle, PA har passeret gennem de sidste 70 år. 

JØRGEN CLEVINS DØTRE

PA Consulting er et globalt konsulenthus med hovedkontor i London. PA Consulting havde derfor forinden holdt et lignende arrangement i London, hvor en tegner også var med. Opgaven for Levende Streg var at tegne en lignende tegning, men med danske milepæle.

Arrangementet var i den grad vellykket, hvis man skulle lytte til stemning blandt gæsterne – ikke mindst en stemning skabt af stand-up komiker Jonathan Spang, der jokede med, at Jørgen Clevin havde sendt sine døtre i byen for at tegne og fortælle. Det tager vi som en kompliment. 

DIGITAL GENTEGNING I VEKTOR

Efter arrangementet blev resultatet rentegnet digitalt. Det får tegningen til at stå helt skarpt og gør, at den kan bruges i alle størrelser, da den laves i vektor. Det ser super godt ud, når resultatet efterfølgende sendes til deltagerne som follow-up. Udsnittet vist på denne side er af den digitale tegning, og derfor står den så klart. 

TEGNE-EVENT FOR VIRKSOMHEDER

Levende Streg laver tegne-events for virksomheder i ind- og udland. Når vi laver et tegne-event eller et visuelt referat, er det et utrolig fokuseret forløb, når tegningerne skal kreeres og leveres. Normalt varer vores live drawing events en halv eller en hel dag. På denne dag brugte vi omtrent 7 timer på at tegne cirka 3 meter. Og det kan mærkes i hænder og ben bagefter! 

Uanset hvor lang tid, der skal tegnes, er det væsentligt, at der briefes grundigt før selve eventen, så alle er klar over forløb, opstilling, indslag med mere. Det giver større overskud og bedre tegninger.

NY GRAFISK VÆG

Levende Streg fik også lejlighed til at teste vores nye grafiske væg. Efter at have været udsat for et hav af utaknemlige tegne-boards gennem diverse tegne-opgaver, besluttede vi os for nogen tid siden at købe vores egen væg, som vi kan tage med, hvis vores kunder ikke selv har mulighed for at skaffe et board, eller at den pågældende lokation ikke byder på en passende (eller pæn) væg. 

SKAL VI OGSÅ VISUALISERE DIT BUDSKAB?

Levende Streg er et tegne-bureau med kontor centralt i København.

Noget af det, vi er bedst til, er at gøre komplekse emner og indhold let at forstå og sjovt at se på. Vi er specialiserede i tegnede videoer og animationsvideoer, særligt speed drawing videoer. Men vi udbyder også tegne-events (graphic recording, visuelle referater), datavisualisering, tegne-workshops, explainer videoer, infografikker (infographics) og illustrationer.

Læs mere om PA Consulting på deres hjemmeside.

LÆS MERE OM LIVE DRAWING EVENTS