Street art til mødelokale

Street art er blevet stuerent og mere og mere efterspurgt af de store virksomheder. 

For street art og vægmalerier skaber helt naturligt en kæmpe wow-effekt, når man træder ind i et mødelokale. Og det giver en kreativ vibe og positiv atmosfære, som kan være med til at gøre mødet mere produktivt.

Her kan du se, hvordan det ser ud, når vi laver murals i et mødelokale på Soho. 

Kapow for kunderne - street art

Faktisk bor vores Hulk hos virksomheden Barry, for det er deres mødelokale, vi har udsmykket. Og det skaber helt umiddelbart en del (positive) reaktioner, når kunder kommer ind i et mødelokale med en 3 x 3 meter stor Hulk i pang-farver.

Molotow Markers og akryl maling

Selve vægmaleriet er lavet med hele arsenalet af farver, som street art kan bringe til bordet: Molotow Markers, spray paint (mtn94, mtn Gold og mtn vandbaserede dåser). Alle materialer er i højeste kvalitet, og skaber et holdbart malerie, som kan rengøres.

Læs også: Kunst og vægmalerier

Street art er det nye sort som virksomhedsfortælling

Ja, den er god nok. Det har været en strategi i årevis, men trenden er stadig opadgående. Vægmalerier er blevet et hit for virksomheder, som ønsker at fortælle deres virksomhedshistorie på en nærværende og moderne måde – som indgår i vores dagligdag – uden at det virker stødende eller for meget.

Netop derfor gør flere og flere virksomheder brug af den effekt det har, når man skaber virksomhedsfortællingen direkte på væggene.

Maria Prohazka / Creative director

(+45) 2818 8586
mp@levendestreg.dk