Speed drawing om den offentlige lederuddannelse

Levende Streg har lavet en speed drawing (en web reklame) om Den Offentlige Lederuddannelse. Videoen er lavet for Kommunernes Landsforenings Konsulenter, COK og KL. 

KLASSISK SPEED DRAWING VIDEO

Videoen er en klassisk tegnet video (pen and voice). Videoen indeholder animation og speak kombineret i moderne Jørgen Clevin-stil.

Når man kombinerer de forskellige elementer, får man en masse muligheder for at understøtte historien. Eksempelvis ved at “klæde lederne bedre på”, som det gøres i videoen.

Videoen er optaget i Levende Stregs studie på Frederiksberg. Videoen er animeret, klippet og produceret i vores lokaler på Vesterbro. Speak er optaget i København hos Freezone. 

TEGNEDE VIDEOER ER GODE TIL FORLØB

Speed drawing videoer – også kaldet tegnede videoer eller whiteboard animation – er rigtige gode, når man skal forklare et forløb, som i dette tilfælde en uddannelse. Det skyldes, at den tegnede streg understøtter, at man viser en vej, der udfolder sig løbende.

LÆS MERE OM SPEED DRAWING VIDEOER

PROCESSEN FOR SPEED DRAWING VIDEOER

Ligesom speed drawing videoer går under mange navne, kan de også laves på mange forskellige måder. Vi tilbyder alskens former for tegnede film – fra live optaget til computer lavet. Hvad du skal vælge, afhænger af videoens formål, budget og de interne godkendelsesprocesser i din virksomhed.

LÆS MERE OM VORES PROCES

INTERESSERET I EN TEGNET VIDEO?

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad tegnede videoer kan gøre for din virksomhed – så giv os et ring, eller lad os mødes.