Graphic recording om den maritime sektor

Den nordiske maritime sektor indeholder et hav af muligheder for fremtidig forretning. Ikke bare inden for fødevarer og transport, men også inden for bioteknologi, energi og mineraler.

Det var Levende Streg med til at visualisere, da Nordisk Innovation (Nordic Innovation) holdt ”The Nordic Marine Innovation Conference”. Og hvilket mere oplagt sted at holde denne konference end Nordeuropas største akvarium Den Blå Planet.

GRAPHIC RECORDING – 6 METER PAPIR

Vi tegnede i alt 6 meter papir i takt med dagens udvikling – og så gjaldt det ellers om at være vaks for at fange detaljer, der skulle tegnes i forbindelse med præsentationen af 14 innovations projekter under ”Nordic Marine Innovation Programme” samt pointer fra diverse foredragsholdere. Og ikke mindst key take aways fra grupper, der skulle diskutere ”blå vækst”. 

LIVE DRAWING EVENTS FOR VIRKSOMHEDER

Levende Streg laver live drawing events (graphic recording) for virksomheder i ind- og udland. Når vi laver live drawing eller tegne-events som disse, er det et utrolig fokuseret og koncentreret forløb, når tegningerne skal leveres. Nogle gange har vi meget kort tid til at levere, og må derfor tegne eksempelvis logo på forhånd. Andre gange har vi – som i dette tilfælde – en hel dag og kan derfor tegne alt på stedet i fri hånd. 

MERE OM PROGRAMMET

Det første af sin art med det formål at bringe den nordiske marine industri sammen på tværs af grænser:
https://www.nordicinnovation.org/projects/marine-innovation/

LÆS MERE OM NORDISK INNOVATION

De arbejder ikke kun med innovation inden for marine sektoren, men for utallige sektorer:
https://www.nordicinnovation.org/

LÆS MERE OM LIVE DRAWING EVENTS