VISUALISERING AF STRATEGI

Mange virksomheder bruger aktivt live drawing til at f.eks at skabe opmærksomhed eksternt – eller som del af en change management proces internt til f.eks buy in, forståelse, adfærdsændringer eller hukommelse.

Og live drawing eller live tegning til eksterne arrangementer er noget af det bedste marketing, du kan smide penge efter til et event! Også internt er det noget af det allermest effektive for at skabe forandring og efterlevelse af en strategi.

GRAPHIC RECORDING

Når vi laver visualiseringer og sætter billeder på abstrakte eller komplekse begreber, emner eller udfordringer hos virksomhederne, så er det for at styrke kommunikationen mellem ledere og medarbejdere. Det er for at give dem et fælles sprog. Det er nemlig nemmere at tale om noget, når det er gjort konkret og håndgribeligt.

Den fælles konsensus, der skabes, når en virksomhed bruger visualisering som byggesten, har kraftig indvirkning på kommunikationen i og omkring virksomheden. Det skyldes, at visualisering gør, at flere sider pludselig ser samme sag. Ved hjælp af visualisering kan din virksomhed altså kan forene ledere og medarbejdere og skabe "et fælles vi" i organisationen.

VISUALISERING

Levende Streg hjælper virksomheder med at visualisere deres budskaber og strategier, så de taler til modtageren i øjenhøjde og rammer lige i hjertekuglen, hvor det skal ind for at gøre en forskel.

Visualisering er oplagt at bruge i forbindelse med udvikling af strategier, produktudvikling, lederudvikling, intern kommunikation eller anden stakeholder kommunikation. Visualisering styrker udvikling og kommunikation internt og eksternt i din virksomhed.

VISUALISERING SKABER RESULTATER

Begrebet visualisering har flere betydninger. 1. Det kan betyde at skabe et indre "billede" af det, du gerne vil opnå. Eller 2. Det kan betyde fysisk at skabe et reelt billede/udtryk af det, du gerne vil opnå.

De største atleter og high-performere bruger visualisering (type 1) som dagligt værktøj til at nå deres mål. Det kan f.eks. være at forestille dig, at du sidder i den bil, du har ønsket dig i flere år - men først kan købe, når du har fået din forfremmelse.

Virksomheder bruger ofte visualiseringer til at vise ledere og medarbejdere, hvordan drømmescenariet ser ud, og hvordan man kommer derhen. 

FORMER FOR VISUALISERING VI TILBYDER

Levende Streg er et professionelt bureau specialiseret i visuel kommunikation. Vi har kontor på Vesterbro i København, Danmark. Vi hjælper danske og internationale kunder med at visualisere komplekse emner og gøre dem spændende og lette at forstå.

Nedenfor kan du læse om nogle af de former for visualisering, vi tilbyder.

DATAVISUALISERING

Visualisering af data på en letforståelig og visuel måde kaldes datavisualisering. Det kan f.eks. være en grafik eller et diagram, hvor data gøres letfordøjelig for modtageren. Mange blander rundt i begreberne datavisualisering og infografik. En infografik indeholder typisk flere forskellige datavisualiseringer.

GRAFISK FACILITERING

Grafisk facilitering (graphic facilitation) er brugen af visuelle virkemidler til at lede møder og personer mod et mål. Metoden bruges til møder, seminarer, workshops og konferencer. Den visuelle proces udføres af en grafisk facilitator.

LÆS MERE OM GRAFISK FACILITERING

GRAPHIC RECORDING

Graphic Recording (også kaldet live drawing, visualisering, graphic listening etc.) handler om at opfange og referere indhold - i ord, illustrationer og farver - netop som de bliver fremført. Vi kan også kalde det et tegnet referat, der sker live.

LIVE DRAWING EVENT

En live drawing event er en begivenhed - som for eksempel et møde, en konference eller et foredrag - hvor live tegning finder sted. Levende Streg kommer ud til lederseminarer og medarbejderdage og skaber liv og engagement via tegninger. Vi kan tegne alt. Lad os hjælpe dig med at visualisere dine visioner.

LÆS MERE OM LIVE DRAWING EVENTS