VÆGMALERIER

Mangler du inspiration og følelsen af positiv energi i din dagligdag? Og hvad med på arbejdet? Vægmalerier er trendy som vægdekoration – både hjemme i stuen og på kontorvæggen på dit arbejde.

Og her snakker vi ikke bare om et billede af en strand. Nej, vi taler noget, der virkelig inspirerer dig og giver dig positiv energi. Så hvorfor ikke gå “all in” på kick ass attitude og superkræfter. Tegneserier er IN! Så hvad med at få lavet en original vægdekoration eller et vægmaleri af dine yndlings superhelt?!

VÆGDEKORATION

Omgiv dig med de mennesker og ting, som bringer det bedste frem i dig. Hvad med en vægdekoration med et af dine mantraer eller et af dine forbilleder? Hvis du omgiver dig med mennesker, ting og design som inspirere dig og giver dig positiv energi, så kan du meget lettere være den bedste version af dig selv. Det er et kendt psykologisk fænomen!

Høj selvtillid er ikke altid en selvfølge. De fleste mennesker må fokuserer aktivt på skabe og vedligeholde høj selvtillid. Og nogle gange kan du måske endda have brug for et lille skub i den rigtige retning, så du kan skabe det momentum, som du har brug for. Så hvorfor ikke give dig selv en hjælpende hånd i den rigtige retning? Skab dine omgivelser og giv dine vægge et statement. Forkæl dig selv!

ATMOSFÆRE

Hos Levende Streg kender vi den positive effekt og energi, som visualiseringer, godt design og dejlige mennesker giver. Det er derfor, vi har vores kontor på SOHO i Kødbyen (en del af det kreative miljø i København).

Nøglen til succes og til at være den bedste version af dig selv er nemlig at omgive sige med de rigtige mennesker og den rigtige setting og atmosfære. Det er simpelthen altafgørende for at bringe din indre superhelt frem. Og en stor del af den positive energi kan skabes med den rigtige vægdekoration. Så lad os hjælpe dig med at være den bedste version af dig selv.