VÆGMALERIER

Mangler du inspiration og følelsen af positiv energi i din dagligdag? Og hvad med på arbejdet? Vægmalerier er trendy som vægdekoration – både hjemme i stuen og på kontorvæggen på dit arbejde.

Og her snakker vi ikke bare om et billede af en strand. Nej, vi taler noget, der virkelig inspirerer dig og giver dig positiv energi. Så hvorfor ikke gå “all in” på kick ass attitude og superkræfter. Tegneserier er IN! Så hvad med at få lavet en original vægdekoration eller et vægmaleri af dine yndlings superhelt?!

TIL VIRKSOMHEDER

Hos Levende Streg laver vi mange vægmalerier – og ofte til virksomheder. For det er både virksomt og effektivt at se sin virksomhedshistorie, strategi eller virksomhedsværdier blive en del af et vægmaleri. Netop derfor oplever vi også stigende efterspørgsel på denne type opgaver.

VÆGDEKORATION

Omgiv dig med de mennesker og ting, som bringer det bedste frem i dig. Hvad med en vægdekoration med et af dine mantraer eller et af dine forbilleder? Hvis du omgiver dig med mennesker, ting og design som inspirere dig og giver dig positiv energi, så kan du meget lettere være den bedste version af dig selv. Det er et kendt psykologisk fænomen.

Selvtillid er ikke altid en selvfølge. De fleste mennesker må fokusere aktivt på skabe og vedligeholde høj selvtillid. Og nogle gange kan du måske endda have brug for et lille skub i den rigtige retning, så du kan skabe det momentum, som du har brug for. Så hvorfor ikke give dig selv en hjælpende hånd i den rigtige retning? Skab dine omgivelser og giv dine vægge et statement.

DIN INDRE SUPERHELT

Hos Levende Streg elsker vi alle tegninger, men vi har en særlig forkærlighed for superhelte og andre kick-ass figurer – og vi elsker at kombinere disse med vores anden passion forretning!

I vores webshop sælger vi original kunst målrettet business rockstars og hverdagens superhelte. Sådan nogle er vi nemlig alle sammen! Få din business Ironman nu!