Tegnet video om dynamicpay

Levende Streg har i tæt samarbejde med Danske Bank Group tegnet to videoer som forklare DynamicPay.

DynamicPay er en innovativ digital service udviklet af Danske Bank målrettet små og mellemstore virksomheder og deres største kunder.

HÅNDSRÆKNING TIL MINDRE VIRKSOMHEDER

Likviditeten er afgørende for små og mellemstore virksomheder. De har brug for kontanter til at betale udgifter og vokse. Men deres største kunder har ofte lange betalingsbetingelser, og det betyder, at der nogle gange kan der gå måneder, før der kommer penge på kontoen.

Kort fortalt giver DynamicPay virksomhederne kontrollen tilbage over deres likviditet. DynamicPay er nemlig en online løsning, der tilbyder leverandøren tidlig betaling af fakturaer mod en dynamisk rabat afhængigt af, hvornår udbetalingen ønskes. Rabatten kommer udsteder af fakturaen til gode, og derfor er DynamicPay en fair løsning for begge parter.

BILLETTEN TIL VÆKSTVOGNEN

Den ene video er målrettet små og mellemstore virksomheder – leverandøren af en vare, mens den anden er målrettet køberen af denne vare.

Videoerne skal forklare konceptet og motivere målgruppen til at tilmelde sig.

Fordi DynamicPay giver virksomhederne muligheden for at vokse likviditetsmæssigt, for penge der tidligere var bundet i tilgodehavender, opstod ideen til at bygge historien op om en vækstvogn, hvor DynamicPay gør det muligt at komme med på vognen.

TEGNET MED MØRKEBLÅ STREG

Tegnestilen i videoerne er business orienteret, uden at være for neutral, da stilen både skulle appellere til det helt store virksomheder samt mindre og mellemstore forretningsdrivende.

For at gøre udtrykket blødt, er stregen mørkeblå i stedet for sort. Den selvsamme blå tone, som er hovedfarve i den visuelle identitet for DynamicPay

MERE INFORMATION