Tegnet film om online koncept

Levende Streg har hjulpet Zircles med en tegnet film om deres koncept. Zircles er et online koncept, der giver personer, der er fantastiske på de sociale medier mulighed for at tjene penge på det, de elsker. 

TEGNET FILM OM ZIRCLES

Zircles havde derfor behov for en video, der hurtigt kunne forklare, hvad deres koncept går ud på. Videoen skulle bruges på deres hjemmeside og til markedsføring i øvrigt. 

Det svære ved opgaven var at fortælle historien på så kort tid som muligt. At få videoen kort nok til, at den kan fungere på sociale medier, men samtidig have nok vigtige detaljer med, så folk forstår, hvad konceptet går ud på. Og ikke mindst hvorfor Zircles er en god forretning for alle parter.

Videoens storyline, manuskript og visuelle udtryk er skabt i samarbejde med specialister fra Zircles samt Upper Yeah og Borreskov kommunikation, der hjælper Zircles med design og kommunikation.

DET VISUELLE UDTRYK

Det visuelle udtryk i videoen er udformet ud fra et ønske om en ”ren” og professionel stil, der enkelt kunne formidle historien. Filmen er derfor lavet med en skarp sort streg på hvid baggrund. Hertil er der enkelte turkise detaljer, så det matcher Zircles visuelle identitet.

LÆS MERE OM SPEED DRAWING VIDEOER