Tegnefilm til online kursus

Tegnefilm til online kursus. Levende Streg har i samarbejde med specialister fra e-branchekoden, lavet en række videoer og illustrationer til et online kursus om egenkontrol og hygiejne. Kurset er målrettet personer, der arbejder med fødevarer. 

8 TEGNEFILM OM EGENKONTROL OG HYGIEJNE

e-branchekoden har udarbejdet egenkontrolprogrammer til et væld af fødevarevirksomheder og har mange års erfaring med softwareudvikling inden for vidt forskellige brancher. e-branchekoden har kunder i Danmark, Sverige og på Grønland – lige fra mindre virksomheder til store virksomheder.

Levende Streg har i samarbejde med deres specialister udarbejdet en række små tegnefilm, som forklarer det vigtigste indhold i deres online kurser. Kun 2 af videoerne vises her, da de resterende 7 videoer er en del af e-branchekodens online kursus-materiale og derfor ikke offentligt.

Det var både interessant og sjovt at tegne, optage, animere og producere videoerne. Disse indeholder blandt andet en ung mand, der kaster op, mikroorganismer, mælkesyrebakterier, patogene bakterier og mange andre spændende ting. 

Læs mere på e-branchekodens hjemmeside.

 

MÅLGRUPPEN OG SPEJLNEURONER

Tegnefilmene er lavet sådan, at vi udnytter spejlneuronerne hos modtageren på bedst mulig måde. Videoerne er speed drawing videoer, hvor indhold og budskab tegnes og animeres. Samtidig skubber hænder tegninger rundt – i ægte Jørgen Clevin-stil. På den måde aktiveres motor cortex hos modtageren, som bedre forstår og også husker budskabet. Hvis du vil læse mere om spejlneuroner, kan du blandt andet læse denne post

LÆS MERE OM DIGITAL LÆRING

DU KAN OGSÅ LÆSE MERE OM SPEED DRAWING VIDEOER