LIVE DRAWING EVENT

En live drawing event er en begivenhed - som for eksempel et møde, en konference eller et foredrag - hvor live tegning finder sted. Det kaldes også graphic recording eller et visuelt referat.

Levende Streg kommer ud til lederseminarer og medarbejderdage og skaber liv og engagement via tegninger. Det foregår med at en eller flere illustratorer/grafiske facilitatorer understøtter mødets budskaber visuelt ved at tegne indhold fra dagen på et stort board eller et langt stykke papir.

TEGNE-EVENTS FOR VIRKSOMHEDER

Mange virksomheder gør brug af live tegning. Det er en kreativ og underholdende måde at fremme forståelsen af indhold. Live drawing er ideelt til konferencer, strategi seminarer, præsentationer, medarbejderudvikling eller lederudvikling.

TEGNER VI BARE UDEN FORBEREDELSE?

Ja, nogle gange. Men når vi laver events som disse, er det et utroligt fokuseret forløb på selve dagen. Derfor er det altid bedst, at vi bliver grundigt briefet før eventen, så alle er klar over forløb, opstilling, indslag med mere. Det giver større overskud og bedre tegninger på selve dagen.

MERE INFORMATION

Vil du gerne høre mere om live drawing events?
Send en mail eller ring til os – så kommer vi ud og fortæller mere.

Læs mere om hvad visualisering kan gøre for din virksomhed.

Læs også om grafisk facilitering.