Vores kurser

Gå i dybden med et online kursus! Her finder du forskellige kurser, der gør dig klogere på blandt andet visuel kommunikation. Du kan også finde kurser, som er mere tegne-tekniske.

DESIGNREGLER DER REDDER LIV - GESTALTprincipperne

Kategori: Visuel Kommunikation)
Emne: Gestaltprincipperne

Vil du gerne løfte din visuelle kommunikation og gøre den meget lettere at afkode? Så lær at opbygge din kommunikation efter gestaltprincipperne.

BRUG FARVER SOM EN PROFESSIONEL

Kategori: Visuel Kommunikation
Emne: Farvelære for professionelle

Farvelære er afgørende viden for dig, der arbejder professionelt med visuel kommunikation. Lær f.eks. at opbygge et ordentligt farvetema.

quick guide - Golden ratio

Kategori: visuel kommunikation
Emne: lær at bruge golden ratio

Det gyldne snit og Golden Ratio er omdrejningspunkt for noget at det mest velfungerende visuelle output.

Lær hvordan du udregner og benytter det gyldne snit – også kaldet Golden Ratio i din kommunikation, dine layouts og i dit design.

BAGGRUNDE I PERSPEKTIV

Kategori: Tegning, udvidet
Emne: Lær at tegne comic book baggrunde i perspektiv

Det rigtige perspektiv skaber den helt rigtige comic book feeling. Lær hvordan du laver mega seje baggrunde, som gør hele forskellen i et projekt.

Kan du se pointen?

Visuel kommunikation kan mere end “bare at se godt ud”. Det har vi skrevet en bog om sammen med forlaget Hans Reitzel. Bogen er kort fortalt den rygsæk med værktøjer, du har brug for. Hvad enten du er den, der skaber visuel kommunikation, eller du deltager i dialogen med dem, der skal.