NOGLE AF VORES SEJE KUNDER

Levende streg, Lær at tegne, tegne kurser, visualisering, vægmaling
nnit-Levende-Streg-kunder
it-branchen-levende-streg-kunder

VORES KUNDER SIGER

Jeg har været rigtigt glad for samarbejdet med Levende Streg. De har en professionel tilgang og har arbejdet effektivt med at nå i mål med opgaven, som var en tegneserie om EU-skoleordningen for frugt, grønt og mælk. Resultatet lever helt op forventningerne.

Miljø- og Fødevareministeriet Sannah Plenaa Thorngreen, Fuldmægtig, Miljø- og Fødevareministeriet

Sundhed.dk inviterede Levende Streg til at holde et oplæg for vores netværk af samarbejdspartnere, som alle arbejder med kommunikation kommunalt, regionalt eller nationalt. Udover at være velforberedte, energiske og sympatiske, var Levende Streg med til at udfordre vores tanker og oplyse om digitale tendenser. Vi fik konkrete og overskuelige guidelines til ‘dos and dont’s’, hvis vi vil nå ud til vores målgrupper – særligt i forhold til brug af video.

Sundhed.dk Therese K. Thorstholm, Bruger- og netværkskonsulent, Sundhed.dk

I samarbejde med Levende Streg har vi fået produceret en 2-minutters video, der forklarer almindelige udfordringer inden for Performance Management i virksomheder verden over.

Videoen kombinerer humor og seriøsitet på en meget afbalanceret måde. At sikre klare budskaber indenfor et kompleks område lykkedes super godt for Levende Streg.

Projektforløbet var meget struktureret og gjorde det meget let at være kunde. Alle milestones blev nået til tiden i den aftalte kvalitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Levende Streg som video-leverandør til andre.

DELOITTE Jonas Bjerre Balmer, seniorkonsulent

I Frederiksberg Kommunes Forebyggelsesområde havde vi brug for, at få visualiseret vores interne strategi, så det skrevne ord ikke stod alene. I løbet af få telefonmøder fik Levende Streg løst opgaven på fineste vis og indenfor budgettet. Vores visualisering af strategien har fået mange roser i vores afdeling, og har gjort det lettere som ledelse at synliggøre arbejdet med vores fælles kerneopgave.

FREDERIKSBERG KOMMUNE Irene Harboe Brandt, Teamleder

Vi tog kontakt til Levende Streg, da vi havde brug for at få udviklet en produktvideo. Det udviklede sig senere til tre videoer og derefter en fjerde, eftersom vi var meget tilfredse med samarbejdet.

Maria og Marie er begge professionelle, strukturerede og dygtige til deres håndværk. De havde en god forståelse for vores ellers komplekse produkt, og vi følte os trygge gennem hele processen. Der var strikket en realistisk projektplan sammen med tid til feedback på manuskript, storyboard og speak, og de var gode til at følge op efter hvert ’sprint’ og minde os om deadlines.

Vi vil derfor varmt anbefale et samarbejde med Levende Streg. 

e-nettet A/S Lene Højmark, marketingmedarbejder

Når man bliver kunde i Status, holder vi et indledende møde på knap 2 timer for at give vores kunder en grundig indføring og forklaring om vores koncept. Dette møde ønskede vi at kunne fortælle i komprimeret og let forståelig form. I samarbejde med Levende Streg lykkedes det at koge et omfattende materiale og komplekst stof ned til en ca. 3 minutters tegnefilm.

Samarbejdet har fungeret fortrinligt, ideerne har været gode og kreative, projektledelsen dygtig, og der er blevet lyttet til vores input og ønsker. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan kun anbefale Levende Streg som samarbejdspartner.

STATUS Peder Bay-Jensen, Direktør (statusdanmark.dk)

Vi skulle have lavet en tegnefilm, som kunne være med til at formidle et komplekst politisk budskab på en enkel måde, og den opgave har Levende Streg løst for os. Vi har haft et godt samarbejde fra start til slut.

Levende Streg har hele vejen igennem været tilgængelige, løsningsorienterede, strukturerede og kreative på samme tid. Derfor lykkedes det at få lavet en fin film på kort tid. Vi kan helt sikkert anbefale andre at lægge deres tegnefilm i hænderne på Levende Streg.

DANSK SYGEPLEJERÅD Maria Jørvad, Kommunikationsmedarbejder

I forbindelse med afholdelse af et seminar på 2 dage for 80 projekt- og byggeledere i Teknik- og Miljøforvaltningen, udarbejdede Levende Streg 4 små animationsfilm til præsentation af 4 cases. Det var et meget positivt forløb, der varmt kan anbefales.

Levende Streg leverede – på trods af en meget presset tidsplan – 4 rigtig fine film til tiden. Filmene var et sjovt indslag, der var med til at give et løft til præsentationerne og understøtte budskabet i de 4 cases, der skulle arbejdes med på seminaret.

KØBENHAVNS KOMMUNE Jane Hegner Mortensen, Projektleder

Hos Levende Streg mødte vi den professionelle samarbejdspartner, vi søgte. De er altid åbne over for vores ideer, og vi får aldrig et nej, eller det kan ikke lade sig gøre. Vi får en fantastisk sparring, og de greb vores forespørgsel professionelt an fra første møde, selvom det til en start ikke var det største projekt.

De er fleksible og arbejder hurtigt, så vi altid får vores produkt til tiden. Vi er meget glade for samarbejdet.

HILTI DANMARK Sara From, Marketing og Kommunikations koordinator

Levende Streg er et yderst professionelt team, som leverer speed drawing videoer af høj kvalitet.

PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Claus Christoffersen, Kommunikationschef

Jeg kan kun give Levende Streg min største anbefaling, hvis du skal have lavet en speed drawing-video. Jeg arbejdede sammen med Maria Prohazka om en video til den offentlige lederuddannelseHun er dygtig, professionel og kreativ, og så styrer hun trygt processen fra start til slut.

KOMMUNERNES LANDSFORENING Rasmus Onslev Kremmer, Journalist

For os har det været et vellykket projekt, blandt andet på grund af den gode projektplan, som Levende Streg lavede, og fordi de holdt os op på den. Vi har fået god feedback på videoen både internt fra vores partnere og eksternt fra vores kunder.

Vi har virkelig nydt at arbejde sammen med Levende Streg. De gjorde et professionelt stykke arbejde og kom med gode kreative ideer i forhold til tegninger og manuskript. Vi har værdsat deres fleksibilitet, samtidig med at de holdt på deres input, hvilket var vigtigt for at få skabt noget, der var mere ud af boksen end vores øvrige markedsføringsmateriale. 

Levende Streg var fangede hurtigt, hvad vi ønskede og gerne ville opnå med videoen.

MASTER INTERNATIONAL Norbert Mörtl, Owner

Levende Streg leverede en imponerede speed drawing session af et af Novo Nordisks udviklings-projekters historie. De var hurtige til at sætte sig ind i detaljerne om projektet og meget professionelle og fleksible at arbejde sammen med – både før og under eventen.

Vi glæder os til at få det flotte resultat indrammet, så det kan komme op at hænge på kontoret!

NOVO NORDISK Jane Kynde, Senior Project Assistant

Levende Streg har gjort min bog ‘Go West – danske startups i Silicon Valley’ til et grafisk mesterværk. Samarbejdet har været en sand fornøjelse, hvor Levende Streg har leveret gode indspark, faglig viden, fed inspiration og deres ganske særlige streg.

VÆKSTHUS REGION HOVEDSTADEN Mette Sandgaard

Levende Streg har været en fremragende samarbejdspartner, og det endelige produkt kan ikke andet end betegnes som yderst tilfredsstillende.

Den høje kvalitet, klare kommunikation og fornemme indlevelsesevne, som Levende Streg har stået for, gør dem anbefalingsværdige.

CBS STUDENTS Jesper Mårtensen, projektleder