Foredrag - digitale trends inden for visuel kommunikation

Det kan være svært at finde rundt i nye digitale trends inden for visuel virksomhedskommunikation. Hvilke kanaler skal man fokusere på? Hvilke visuelle produkter passer til hvad? Hvordan kommunikerer man mest effektivt? Spørgsmålene er mange - og det kan være en jungle. Så lad os hjælpe dig!

Levende-Streg-foredrag-keynote

Sundhed.dk inviterede Levende Streg til at holde et oplæg for vores netværk af samarbejdspartnere, som alle arbejder med kommunikation kommunalt, regionalt eller nationalt. Udover at være velforberedte, energiske og sympatiske, var Levende Streg med til at udfordre vores tanker og oplyse om digitale tendenser. Vi fik konkrete og overskuelige guidelines til ‘dos and dont’s’, hvis vi vil nå ud til vores målgrupper – særligt i forhold til brug af video.

Sundhed.dk Therese K. Thorstholm, Bruger- og netværkskonsulent, Sundhed.dk
digitale-trends-levende-streg-foredrag-oplæg

Foredrag, keynotes og oplæg

Levende Streg holder foredrag, keynotes og oplæg om, hvordan du tilrettelægger og skaber den bedste visuelle kommunikation, hvor du tager højde for digitale trends og din målgruppes adfærd, og hvordan du kan tilpasse dit indhold - kort sagt: hvordan du fortæller den bedste virksomhedshistorie på kryds af platforme og medier. Og hvordan du gør dit indhold letforståeligt og appetitvækkende.

Hos Levende Streg er vi nemlig opdateret inden for alle spektre af visuel virksomhedskommunikation, digitale trends og den bedst mulige måde at kommunikere på.

Din historie på SoMe

Når det kommer til virksomhedskommunikation, har de fleste kommunikatorer og kommunikationsafdelinger godt styr på deres målgruppe og deres grundfortælling. Alligevel overser de fleste virksomheder, at de forskellige sociale platforme og magasiner tilgodeser forskellige medier og fortællemodeller. Så selvom din målgruppe er den samme på tværs af sociale platforme, skal din historie fortælles forskelligt over de forskellige sociale kanaler.

deloitte-levende-streg-tegnefilm
creative-business-cup-copenhagen-levende-streg

Mangler du inspiration?

Nogle gange hjælper vi hos Levende Streg også med de lidt mere skæve indspark om kreativitet, innovation, motivation eller iværksætteri. I en hverdag, hvor alle lag i organisationen skal løbe ekstra stærkt - lige fra medarbejdere til ledelse, kan det være svært at tænke nye tanker, at tænke smartere kreative flows ind - eller at skabe nyt.

Herunder ses Maria Prohazka fra Levende Streg i panel debatten til Creative Business Cup 2018 - om kvindelige entrepreneurer. All rights til billedet tilhører Creative Business Cup.