EXPLAINER VIDEO

En explainer video er en teknisk set en video, som formidler tekstuel information i en audio-visuel form. Disse business videoer er korte og præsenterer information om en virksomhed, et produkt eller en service på en enkel måde.

En explainer video forklarer din virksomhed eller dit produkt så hurtigt, præcist og enkelt som muligt. Derfor er de bedste explainer videoer typisk videoer, hvor varigheden ligger i den lave ende. Helst under 1 minut.

ENKELT OG UNDERHOLDENDE

De fleste store virksomheder har taget explainer video-formatet til sig, fordi det kan formidles på en bred vifte af online platforme, herunder e-mails, blogs, nyhedsbreve og hjemmesider. Med deres korte længe, præcise budskab og storytelling formår de at fange og fastholde et ellers svært tilgængeligt og fortravlet publikum.

Man kan fristes til at sige, at explainer videoer er noget af kernen af det, vi laver hos Levende Streg. Vi forklarer ting på video. Vi gør det komplekse enkelt, interessant - og underholdende.

DET ER GOD STORYTELLING

Det helt specielle ved explainer videoer er, at de er meget komprimerede og går helt ind til kernen af den gode historie, som virksomheden gerne vil fortælle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hos Levende Streg er det vores speciale at finde ind til virksomhedens kernehistorier og få dem fortalt kort, præcist og interessant at se på. Vi leverer explainer videoer til dansk og udenlandsk erhvervsliv.