DIGITAL LÆRING

Digital læring, som også kaldes eLearning, er en af de mest omkostningseffektive måder at uddanne dine ledere og medarbejdere på, fordi læringen bliver en del af deres daglige arbejdsdag. Det er godt for både læring og bundlinje.

Med digital læring sætter du det overordnede tempo for læring i din virksomhed. Samtidig kan den enkelte medarbejder selv bestemme, hvordan læringen passer bedst ind i hans eller hendes hverdag.

VISUEL STIL OG LÆRING

Den visuelle stil er vigtig for at opnå den ønskede effekt - også når det gælder online læring. Det er nemlig afgørende, at det visuelle udtryk, teksterne og historien, taler til din målgruppe.

Generelt er de fleste virksomheder glade for et visuelt udtryk, som er relativt corporate og ikke efterlader meget plads til fortolkning.

LÆRING I MANGE FORMER

Du kan lave digital læring i mange forskellige former til forskellige platforme. Kun fantasien sætter grænser. Du kan f.eks. lave din e-læring som et spil! Du kan også lave din læring som kombination af "multiple choice", video og tekst.

HUMOR ER VIGTIGT

Humor er en vigtig del af visuel kommunikation. Og det er vigtigt, at der ikke bliver taget for meget humor ud af din e-Learning. For humoren er noget af det, der gør, at din målgruppe tænker over og husker budskaberne.